POLN KOŠ IDEJ: Darila za valentinovo

Valentinovo se bliža. Kako bi ga opisali? Kot najbolj zaljubljen dan v letu poleg Gregorjevega, ko se ptički ženijo? Kot dan, ko si zaljubljeni res namenijo nekaj pozornosti, zadihajo, si vzamejo čas, nekaj dobrega pojejo in se med seboj obdarujejo? Kakorkoli, valentinovo je praznik ljubezni. Ljubezni do svojih partnerjev, prijateljev, družine, celo hišnih ljubljenčkov. Zanimivo dejstvo: v Ameriki ljudje na ta dan pogosto obdarujejo tudi svoje štirinožne prijatelje!

IKICE smo ti znova prišle naproti, ker to res rade počnemo, in ti pripravile nekaj idej za obdarovanje. Saj veš, da ne zapraviš svojega dragocenega časa s tuhtanjem o tem, kaj kupiti svoji boljši polovici. Naj omenimo, da so vsi izdelki narejeni z ljubeznijo s strani slovenskih ustvarjalcev, z nakupom tako podeliš nekaj ljubezni tudi njim. #podpiramslovensko

Potrebuješ darilo zanj  (če obdaruješ partnerico/prijateljico, podrsaj nižje in preskoči ta odsek)

Težko je najti idealno darilo za moškega, kajne? Tudi me smo nekaj časa tuhtale, potem pa nas je prešinilo.

Nogavice

Si misliš, oh pa ne spet nogavice, ampak nogavice so najbolj praktično darilo, kar ga lahko podariš! Resnično! Vsi se vedno razveselimo nogavic, če so z finim motivom, še toliko bolj. Za valentinovo ti predlagamo, da izbereš idrijsko čipko s srčki, v modri barvi za dragega, seveda.

 

Carpio za igričarje in računalničarje

Če še dragi ne tarna o bolečem zapestju, zaradi prekomerne uporabe miške, ga lahko preventivno zaščitiš s Carpiom. Slovenska inovacija, nad katero so vsi čisto navdušeni.

 

Darilni paketi

Letos, v teh izrednih časih, smo oblikovale tudi darilne pakete, da ti prihranimo čas in denar. Darilni paketi so različni, v enih najdeš skodelico in sladko pregreho, v drugih čudovit artprint in piškote (tega bomo tvojemu dragemu ponudile). Ogledaš si jih lahko tukaj.

darila za valentinovo

 

Jeklenička ali steklenička

Premalo vode spije in to obe veva. Morda ga bo pa steklenička za vodo vedno spomnila na to, da ga ne rabiš ti :).

 

Slastni piškoti s posvetilom

Ni ti treba zapravljati na veliko, tudi s piškoti lahko poveš bistvo. Domače izdelave in vrhunskega okusa so popolno darilo za sladkosnede. Lahko jim dodaš tudi napis in z njim poveš več kot tisoč besed.

 

Potrebuješ darilo zanjo? (na pravo mesto si prišel/a, sama dekleta smo jih izbirala)

Darilni paket

Da ti prihranimo čas in denar, smo nekaj naših najbolje prodajanih izdelkov zavile v darilne pakete. Tukaj najdeš skodelice + sladke razvade, stekleničke + voščilnice in artprinte + sladke razvade. Vse ti bomo tudi lepo zavile, če boš to napisal pri opombah ob naročilu.

 

Nakit

Nore smo na nakit, še posebej unikaten. V našem izboru pa takega ne manjka in če se boš odločil za uhane, ti predlagamo minimalistične srčke v lični embalaži.

 

Artprint

Ženske smo čustvene in artprint z globokim sporočilom, nas bo ganil do srca! Ne izključujemo niti solznih oči in mehkih kolen.

 

Nogavice in copati

Ima vedno mrzle noge, ki jih tišči k tebi? Ja, vse to delamo. Zato bomo vesele novega para nogavic in finih copatov, ki so nastali z mislijo na okolje. Nogavice so iz recikliranega bombaža, copati pa iz recikliranih plastenk.

 

Jeklenička ali steklenička

Čeprav smo punce glede pitja vode bolj vestne, se zgodi, da vseeno ne spijemo dovolj tekočine na dan in slaba hidracija nas spravlja v slabo voljo. Steklenička pa nas opomni, da je potrebno redno piti, pa še okolju prijazna je.

 

Food wrap

Se že dolgo trudi, da bi zmanjševala odpadke v gospodinjstvu. Pokaži ji, da jo poslušaš in ji pomagaj, za darilo pa ji podari povoščene krpice, ki jih bosta uporabljala namesto alu-folije in plastične folije.

 

Slastni piškoti z lepim posvetilom

Ni ti treba zapravljati na veliko, tudi s piškoti lahko poveš bistvo. Domače izdelave in vrhunskega okusa so popolno darilo za sladkosnedo dekle. 

 

Voščilnice

Hej, pa ne pozabi kupiti voščilnice in ji napisati nekaj lepih besed. Ne znaš? Seveda znaš, zbudi tistega Prešerna v sebi, če pa se res ne spomniš nič finega, pa nas spremljaj še naprej, bomo en blog o tem tudi napisale v prihodnjih dneh.

Ti nič ni bilo všeč? Žal nam je, ampak ne vrzi še puške v koruzo, tukaj lahko najdeš še kar precej idej. Če pa rabiš pomoč, pa nas na Instagramu ali Facebooku pocukaj za rokav.