Splaniraj si leto 2019

Še natanko 14 dni uživanja v iztekajočem se letu 2018. Kaj vam je prineslo? Ste veseli, da se zaključuje, ali žalostni, ker je bilo fino in se bo končalo? Ah, nikar. Saj so samo datumi, številke in te številke so naši oblikovalci prenesli na prav fletne koledarje in rokovnike. Za beleženje svojih misli, obkroževanje pomembnih datumov in organizirano 2019, ker nihče nikoli noče zamuditi obiska pri zobozdravniku :).

Klavdija Zupanc si je leto 2019 zamislila v trinajst-listnem koledarju, motivi so upodobljeni v tehniki linoreza . Namen in zasnova koledarja je ponovna uporaba. S kančkom domišljije obrežite posamezne ilustracije, jih uokvirite ali pa jih podarite naprej v obliki voščilnice.

Koledar 2019

Zulu Zion predstavlja pisan, živahen koledar, da bo takšno tudi prihajajoče leto. Vsak mesec vam bo postregel z novo grafiko in navdihujočim citatom. Dobre misli bodo z vami delili Fellini, Woddy Allen, Quincy Jones ter sama Miha in Dijana.

Koledar 2019

Pri Quotelife so poskrbeli, da vaša stena ne bo prazna, s stenskim koledarjem in da boste hitro zabeležili svoje inovativne ideje z rokovnikom. Rokovnik tudi letos z mnogimi motivacijskimi sporočili, koledarjem 2019 za beleženje opravkov in praznimi listi, kjer boste lahko delali na svojem novem izumu. Minimalističen, eleganten, brezčasen rokovnik je tudi lahek in vam ne bo v napoto.

Rokovnik 2019

 

Novost je tudi Simplaner rokovnik, v katerega bo zapisovanje misli in dogodkov pravi užitek. Vsebuje mesečni pregled, tedenski pregled, tedenski prostor za zapisovanje opomb, mesečne misli, listi s črtami za zapisovanje, »To do« lista različnih kategorij in nekaj stvari, ki naj ostanejo presenečenje.

Rokovnik 2019

 

Drobci vsakdana oziroma drobtinice koledar za leto 2019 je res nekaj posebnega. Avtorica drobtinice opisuje, kot delce vsakdana, na videz nepomembne, ki pa, na koncu, polepšajo marsikateri trenutek dneva. Koledar je sestavljen ravno iz dvanajstih drobtinic, ki vam bodo zagotovo polepšale trenutke v letu 2019.