Svetovanje o pravilni izbiri negovalnih izdelkov za vašo kožo

Veste, kakšen je vaš tip kože in na podlagi tega uporabljate prave izdelke, ki so učinkoviti, naravni in koži prijazni? Iz lokalnih sestavin?

2.10.2020 vas srčno vabimo v Trgovino IKA (Ciril-Metodov trg 13), da se naročite na indiviualni brezplačni posvet pri pravilni izbiri negovalnih izdelkov slovenske blagovne znamke MOIKA NaturalCosmetics, kjer vam bomo odgovorili tudi na zgornja vprašanja. Z vami bo lastnica in ustanoviteljica blagovne znamke, ki bo samo za vas na voljo med 10:00 in 16:00. Na voljo je omejeno število mest, možni termini pa bodo na pol ure, zato vas prosimo, da se na svetovanje naročite preko naših kanalov FB, IG ali na e-naslov pr@trgovinaika.si

Predstavljena bo celotna kolekcija, ki bo v celoti na voljo za senzorično testiranje, Darja pa vam bo glede na vaše stanje kože svetovala optimalno negovalno rutino. Da bo izbira še lažja, bodo prav tako predstavljene vstopne surovine, ki so vedno lokalnega izvora in popolnoma sveže. Glede na to, da MOIKA v svojih izdelkih uporablja velik del surovin, ki jih pridelajo sami, boste imeli možnost otipati in vonjati tudi različne izvlečke in hidrolate ter se odločiti za kolekcijo, ki bo popolnoma prilagojena vašim specifičnim potrebam. MOIKA Fresh kolekcija je namreč specifika proizvajalca, ki kot Edina na trgu nudi formuliranje negovalnih izdelkov po meri.

Mesta so omejena, pohitite s prijavo.