Tradicionalna slovenska potica in velikonočna miza

Kaj so prazniki v Sloveniji brez potice? Vsak dom ima v prazničnih dneh na mizi vsaj kakšen košček te sladice, ki širi dober glas o Slovencih preko meja. Letos bodo prazniki zaradi vseh ukrepov malo drugačni kot smo jih vajeni. Vendar to še ne pomeni, da morajo biti kaj manj veseli. Ravno zdaj imate priložnost, da se z otroci, sami ali s partnerjem lotite peke potice, ki bo po vašem domu širila vonj po praznikih in domačnosti. Sledite nam, kmalu vam bomo razkrili tudi Ikin skrivnosti recept, ki smo ga poskušali razvozlati že v času božiča. :)

Praznike in vašo praznično mizo si lahko obogatite tudi s katerim izmed  slovenskih izdelkov iz naše ponudbe, ki med drugimi vsebujejo tudi motiv te veličastne sladice. Podprite pridne slovenske roke, ki v teh dneh navkljub situaciji, še vedno pridno delajo in oblikujejo nove izdelke. 

Uspešnica:

Nogavice Potica >>

Ročno potiskani izdelki za velikonočno mizo z motivom potice:

Ročno potiskana kuhinjska krpa v različnih barvah >>

Ročno potiskani set dveh servietov >>

Ročno potiskani predpasnik >>

Ročno potiskana vrečka za kruh >>

Ročno potiskana košarica za kruh >>

Ročno potiskan namizni tekač  >>

 

Želimo vam, da praznike preživite mirno, z obiljem lepih trenutkov in radosti, ki jih nudijo, predvsem obroženi s tistimi, ki jih imate radi – če ne drugače – preko kanalov tehnologije, za katero smo še predvsem sedaj neizmerno hvaležni. Ne dopustite, da vam stres prekriža načrte, veselite se, barvajte jajca, odkrivajte nove okuse v kuhinji, preberite dobro knjigo, počnite vse, za kar prej niste imeli dovolj časa …

Vse bo dobro, le verjeti moramo v to ❤.

Ostanite zdravi in #ostanidoma.

 

Bi skoraj pozabili :)

👇

Do 12.4.2020 lahko z uporabo kode: poticanavsemize koristite 5 % popust na vse izdelke z motivom potice.