izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Aromica eterično olje Cvetoči travnik

Cena: 8,00 Koda izdelka: 576001001

5 na zalogi

Click Here

 V eteričnem olju Cvetoči travnik se prepletajo eterična olja vrtnicegrenivke in lesno kafrovčevo olje. Skupaj ustvarijo res prijetno dišavo, ki pomirja in prebuja hkrati. 

Opis izdelka

Z Aromico boste dvignili svoj intimni osebni prostor na višji nivo in v trenutku bo vaše počutje bolj lahkotno in pozitivno, saj izvirni vonji eteričnih olj na Aromici izboljšajo kakovost življenja. Vedno veš, kaj dihaš, in da so to čiste, naravne arome. Dišave ki jih ponujamo so visoko kakovostna eterična olja, 100% eterična olja, brez oljnih ali drugih osnov.

Vsebina: 5 ml

 V eteričnem olju Cvetoči travnik se prepletajo eterična olja vrtnicegrenivke in lesno kafrovčevo olje. Skupaj ustvarijo res prijetno dišavo, ki pomirja in prebuja hkrati. 

  • Eterično olje vrtnice (rosa damascena) se pogosto uporablja v aromaterapiji kot pripomoček za sprostitev in zmanjšanje simptomov, povezanih s stresom. Dokazano je, da vdihavanje vrtnice samo po sebi zniža raven adrenalina. Vonj vrtnice naj bi vplival pozitivno tudi na sanje.
  • Ho wood ali lesno kafrovčevo olje prinaša našemu eteričnemu olju Cvetoči travnik mehko leseno noto in cvetno aromo. Deluje neverjetno pomirjujoče. Zaradi vsebnosti kafre hkrati deluje tudi hladilno in je zato fantastična izbira za rdečo in srbečo kožo (nanašamo z ustreznim baznim oljem). To eterično olje je “must have” v času prehladov in sezonskih alergij, saj podpira respiratorni sistem in pomaga pri lajšanju dihanja.
  • Kaj pa grenivka? Tudi eterično olje grenivke je del Cvetočega travnika. Če se počutite odmaknjene in ste brezvoljni, vam lahko prav eterično olje grenivke pomaga, da prebudite več energije v sebi. Grenivka revitalizira in prebuja. Med drugim odpravlja stres in psihično utrujenost ter znižuje krvni pritisk. Lahko celo izboljša preobremenjeno, mastno ali nečisto kožo.
Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aromica eterično olje Cvetoči travnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni