izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Aromica eterično olje Jutranji navdih

Cena: 8,00 Koda izdelka: 576001002

4 na zalogi

Click Here

Jutranji navdih je aroma mešanica za prijeten začetek dneva in zagotavlja, da boste lahko zjutraj globoko zadihali in aktivno ustvarjali čez dan. Spodbuja koncentracijo in deluje očiščevalno v prostoru.

Opis izdelka

Jutranji navdih je aroma mešanica za prijeten začetek dneva in zagotavlja, da boste lahko zjutraj globoko zadihali in aktivno ustvarjali čez dan. Spodbuja koncentracijo in deluje očiščevalno v prostoru. Naravna eterična olja, ki se prepletajo v mešanici Jutranji navdih:

  • Atlaška cedra (Cedrus atlantica) prinaša toplo lesno noto. Deluje sproščujoče in prizemljuje ter prinaša vonj narave v naš prostor. Eterično olje atlaške cedre podpira dihala v času prehladov in pomaga pri izkašljevanju. Lajša vnetja in blaži otekline ter boleče sklepe.
  • Eterično olje limonine trave (Cimbopogon flexuosus) je eden najbolj učinkovitih naravnih repelentov. Odlično je za razkuževanje prostora, saj deluje protibakterijsko. Če se počutite odmaknjene in nimate volje, vam bo to eterično olje pomagalo k večji osredotočenosti in dvigu razpoloženja. Limonina trava prebudi več energije, revitalizira in prebuja. Odpravlja jutranjo utrujenost in napolni baterije, zmanjšuje stres in psihično utrujenost.
  • Citrusne note (limeta, limona) prinesejo predvsem lahkotnost, igrivost in dvig razpoloženja. Odlična so za osvežitev ozračja v prostoru, saj poleg tega da poskrbijo za dezinfekcijo zraka tudi odlično odpravljajo neprijetne vonjave v prostoru. Bistri um, poveča umsko sposobnost in ustvarja zaupanje.
  • Dodane so še esence nekaterih drugih eteričnih olj kot je kadilna bosvelija in pelargonija, ki doprinesejo k zaokroženosti arome in učinkovito delujejo proti tesnobi in občutkom ujetosti v trenutku.

Naravno eterično olje Jutranji navdih je kakovostna 100% mešanica eteričnih olj. V Jutranjem navdihu se prepletajo eterična olja predvsem atlaške cedre, limete in limonine trave. Skupaj z nekaterimi drugimi notami citrusov in zelenih not je ustvarjena osvežujoča dišava, ki prebuja in dviga razpoloženje. Mešanica eteričnih olj ni redčena in ima srednje dolgotrajen vonj. Vsebina: 5 ml.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aromica eterično olje Jutranji navdih”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni