izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Baretka z rožo

Cena: 29,10 Koda izdelka:
Počisti izbiro
Click Here

Kapa / baretka z rožo, ki fino pogreje ušesa.

V spletni prodaji je vidna le peščica izdelkov izbrane kolekcije, saj je glavna prodaja iz te unikatne kolekcije v naši ljubljanski poslovalnici Trgovine IKA. Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo poslali fotografije drugih barvnih različic izdelka, ki so trenutno na zalogi. Lahko jih tudi naročimo prav samo za vas : )

Opis izdelka

Raznovrstrna pokrivala odlikujejo velik nabor živih in manj živih barvnih odtenkov, različni vzorci in prefinjene ter nenavadne barvne kombinacije.
Pokrivala so narejena iz kvalitetnih volnenih materialov v zelo majhnih, večinoma unikatnih serijah. Nekateri izdelki so ročno pleteni ali kvačkani in tudi vsa dodelava je ročna. V teh pokrivalih boste zablestele, četudi niste ljubiteljice pokrival!

Akademska slikarka Ksenija Baraga je iz svoje ljubezni in znanja do tekstila in pletenin ustvarila malo modno domačo obrt imenovano Baragaga.
Baragaga že od leta 1985 plete in spleta pletene modne dodatke za ženske, moške in otroke. Šale in rokavice predvsem pa raznovstrna pokrivala Baragaga odlikujejo velik nabor živih in manj živih barvnih odtenkov, različni vzorci in prefinjene ter nenavadne barvne kombinacije. Vsi izdelki so narejeni iz kvalitetnih volnenih materialov v zelo majhnih, večinoma celo unikatnih serijah. Nekateri izdelki so ročno pleteni ali kvačkani, nekateri pa so pleteni na domačih pletilnih strojih, vsa dodelava je ročna. Baragaga ima od leta 2005 tudi kolekcijo industrijsko pletenih izdelkov. Vsi izdelki so narejeni v Sloveniji.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.200 kg
Origin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Baretka z rožo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni