izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Sale!

Chipolo CLASSIC

Cena: 24,99 19,99 Koda izdelka:
Počisti izbiro
Click Here

Pametni obesek, zaradi katerega ne boste več izgubljali predmetov.

Opis izdelka

Slovenski startup Chipolo, ki je pred tremi leti več kot uspešno zbral kapital za zagon in razvoj podjetja, predstavlja CLASSIC verzijo. Sledi načelu Nothing is lost oziroma nič ni izgubljeno, prihaja pa v novih barvah ter z nekaj dodatnimi funkcijami. Tako boste z dvojnim klikom nanj lahko poklicali svoj telefon ter po njegovem zvonjenju odkrili, kje se nahaja. Lahko ga pritrdite tudi na svoje kolo, ključe ali celo ovratnico svojega hišnega ljubljenčka. Idealen je tudi za tiste ljudi, ki hitro pozabijo, kje so parkirali svoj avto, saj bodo z njegovo pomočjo hitro našli svoje parkirno mesto.

Za katerikoli predmet, ki ga ne želite izgubiti!
Pametni obesek deluje v kombinaciji z mobilno aplikacijo, ki je na voljo tako za telefone z Android kot tudi z Applovim operacijskim sistemom. Dostopna pa je tudi prek spleta. Je majhen obesek, ki deluje na baterijo. Obesite ali prilepite ga lahko na katerikoli predmet, ki ga ne želite izgubiti. V situacijah, ko pogrešate svoje ključe, denarnico ali karkoli drugega, le odprete aplikacijo na mobilnem telefonu in pozvonite svoj Chipolo. Zvonenje obeska bo olajšalo lociranje predmeta. Kadar ne najdete svojega telefona, pa lahko le pritisnete gumb na obesku in sprožite zvonenje, tudi če je ta v tihem delovanju.

Gradijo največjo skupnost za iskanje izgubljenih predmetov
»V podjetju verjamemo, da imajo lahko vse stvari na svetu moč pametne lokacije in zato smo se odločili zgraditi največjo skupnost za iskanje izgubljenih predmetov«, pravi direktor in eden od soustanoviteljev podjetja, Primož Zelenšek. »Naš produkt je glasnejši od konkurenčnih izdelkov, njegov doseg pa je do 60 metrov.«

Zamenljiva baterija
Deluje na baterijo, ki jo lahko zamenjate. 

Tri dni na leto iščemo založene ali izgubljene predmete
V povprečju ljudje za iskanje izgubljenih predmetov porabimo 10 minut na dan. To pomeni, da v celem letu preživimo 60 ur, kar je skoraj 3 dni, za iskanje stvari, ki se nahajajo nekje v stanovanju ali pisarni. V hitrem tempu življenja lahko posameznik s pametnim obeskom prihrani kar nekaj dragocenega časa. Tako pravzaprav ni presenetljivo, da prodajni potencial za izdelke kot je Chipolo, v letu 2017 znaša kar 10 bilionov ameriških dolarjev. »Ko se predmeti, kot so telefoni, denarnice ali ključi izgubijo, je to zelo nadležno in stresno za vse vpletene.« Zelenšek še dodaja: »Pametni obesek bo ljudem vsak dan, vsak teden in vsako leto prihranil ogromno časa, s tem ko jim bo olajšal in pospešil iskanje založenih stvari.«

O podjetju 

Chipolo je uspešen slovenski start-up, ki je svetovno prepoznavnost začel graditi leta 2013, na Kickstarterju. Mladi soustanovitelji so s pametnim obeskom v 24 dneh zbrali skoraj 300.000 dolarjev, kar jim je omogočilo zagon proizvodnje. Danes je prisoten že v 150 državah po vsem svetu, tako v fizičnih trgovinah, kot tudi prek spletne prodaje. Z najnovejšim produktom, pametnim obeskom Plus delajo velik korak naprej v sferi pametnih obeskov in prehitevajo svetovno konkurenco.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.032 kg
Dimenzije 3.5 × 3.5 × 0.5 cm
Origin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Chipolo CLASSIC”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni