izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Darilni paket Booky + piškoti + voščilnica

Cena: 27,10 Koda izdelka:
Booky držalo za knjigo - BUKEV/BEECH

Ni na zalogi

Voščilnica 'Hvala'

14 na zalogi

Piškoti z napisom Kuki 150 g (različni okusi) - OLDS KUL

Ni na zalogi

Izberite napis na piškotih

  • Min: 1 charactersMax: 20 characters

Product total

Options total

Grand total

Click Here

Čudovit darilni paket za vsakogar, ki uživa v branju, dobrih piškotih in lepih mislih.

Opis izdelka

Booky

Booky – držalo za knjige je funkcionalen izdelek, ki nam omogoča enostavno držanje knjige v eni roki in s tem lažje in bolj udobno branje. Uporablja se lahko za branje v prostem času ali v šoli. Odlikuje ga ergonomska oblika – odprtina za palec v obliki elipse, ki nam omogoča udobno držanje knjige.

Booky-je izdelujemo izključno iz lesa slovenskega porekla. Tako se v ponudbi najdejo Booky-ji iz oreha, javorja, jesena, češnje, bukve in hrasta. Pri obdelavi ne uporabljamo umetnih barvil. Booky-je zaščitimo le z naravnim bio oljem, ki temelji na osnovi mešanice naravnih ekoloških olj in nima negativnih oz. alergijskih učinkov na kožo.
Booky-ju je priložena priročna elastika, da ga lahko imate vedno ob knjigi ali ga ne izgubite, obenem pa vam služi tudi, kot označevalec strani.

Piškoti KUKI ( 150 g)

OLDS KUL

Sestavine piškotov Kuki “OLDS KUL”: pirina moka, sladkor, maslojajca, orehi,temna čokolada (kakavova masa, sladkor, nemasten kakav v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije; kakavovih delcev najmanj 82,5 % in najmanj 38 % kakavovega masla), mlečna čokolada (sladkor, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, sirotka v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije), kakav v prahu, bio pecilni prašek iz vinskega kamna (koruzni škrob, kislina: monokalijev tartrat, natrijev hidrogenkarbonat), cimet.

 

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket Booky + piškoti + voščilnica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni