izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Darilni paket copati + nogavice (Vsemu kos)

Cena: 24,90 Koda izdelka:
Copati Copa Copa Light (t.sivi)
variacija
Nogavice Vsemu kos
Različica
Darilna transportna embalaža (27,5 x 30 x 13 cm)

109 na zalogi

Click Here

Vsi moramo skrbeti, da nam je v noge vedno toplo. Za to bodo najbolj poskrbeli copati in fine nogavice z motivom. Nogavic ni nikoli preveč, copatov pa tudi ne. 

Opis izdelka

Vsi moramo skrbeti, da nam je v noge vedno toplo. Za to bodo najbolj poskrbeli copati in fine nogavice z motivom. Nogavic ni nikoli preveč, copatov pa tudi ne.

Možnost darilne embalaže, v kateri darilo pošljemo. Račun prejemete po elektronski pošti. Če želite darilno pakiranje – potem obkljukajte pri izboru.
Možnost voščilnice in napisanega posvetila – obkljukajte pri izboru.

Copati 

Copati Copa Copa Light so v primerjavi z Copa Copa Lux enostavnejši, saj so zašiti strojno, brez všite sivke, od Copa Copa Plus pa se razlikujejo v tem, da so ti BREZ BREMZIC.
So polni živahnih malenkosti in so namenjeni lahkotnemu podrsavanju skozi življenje. So nogi prijazni in okolju hvaležni. Z njimi se božamo, na njih letimo. Vkup dano iz filca stisnjenega iz odpadnih plastenk. Copati Copa Copa so oblikovani zgolj iz naravnih recikliranih materialov z minimalnim številom šivov.
Kaaita je kreativna proizvodnja, s strastjo oblikujejo in izdelujejo produkte s pozitivnim vplivom na vsakdanje življenje. Kaaita ima raje ročne, trajnostne izdelke in poštenost. Nad vsem, pa Kaaita proizvaja izdelke na katere se čustveno navežemo. Narejeno v Sloveniji.

Nogavice

Nogavice za vse, ki potrebujejo malo motivacijske spodbude v teh težkih časih. Vsemu kos ti da dodaten zakon in lepo pocrklja tvoja stopala da se počutiš kot na oblaku.

Slocks nogavice so izdelane v Sloveniji, narejene iz prvovrstnega česanega bombaža in se ponašajo z ekološkim certifikatom.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket copati + nogavice (Vsemu kos)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni