izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Darilni paket copati + nogavice

Cena: 22,90 Koda izdelka:
Copati Copa Copa Light (t.sivi)
variacija
Nogavice Potica SLOCKS
Različica
Darilna transportna embalaža (27,5 x 30 x 13 cm)

109 na zalogi

Click Here

Vsi moramo skrbeti, da nam je v noge vedno toplo. Za to bodo najbolj poskrbeli copati in fine nogavice z motivom. Nogavic ni nikoli preveč, copatov pa tudi ne. 

Opis izdelka

Vsi moramo skrbeti, da nam je v noge vedno toplo. Za to bodo najbolj poskrbeli copati in fine nogavice z motivom. Nogavic ni nikoli preveč, copatov pa tudi ne. Možnost darilne embalaže, v kateri darilo pošljemo. Račun prejemete po elektronski pošti. Če želite darilno pakiranje – potem obkljukajte pri izboru.
Možnost voščilnice in napisanega posvetila – obkljukajte pri izboru.

Copati 

Copati Copa Copa Light so v primerjavi z Copa Copa Lux enostavnejši, saj so zašiti strojno, brez všite sivke, od Copa Copa Plus pa se razlikujejo v tem, da so ti BREZ BREMZIC.
So polni živahnih malenkosti in so namenjeni lahkotnemu podrsavanju skozi življenje. So nogi prijazni in okolju hvaležni. Z njimi se božamo, na njih letimo. Vkup dano iz filca stisnjenega iz odpadnih plastenk. Copati Copa Copa so oblikovani zgolj iz naravnih recikliranih materialov z minimalnim številom šivov.
Kaaita je kreativna proizvodnja, s strastjo oblikujejo in izdelujejo produkte s pozitivnim vplivom na vsakdanje življenje. Kaaita ima raje ročne, trajnostne izdelke in poštenost. Nad vsem, pa Kaaita proizvaja izdelke na katere se čustveno navežemo. Narejeno v Sloveniji.

Nogavice Potica

Potica je slovensko pecivo, ki se tradicionalno pojavlja na mizah ob praznikih. Prvič jo omeni Primož Trubar kot povitico v 1575, prvi recept zanjo je 1689 zapisal Janez Vajkard Valvasor v Slavi vojvodine Kranjske, kjer je potica omenjena kot zvito tanko razvaljano testo z orehovim nadevom z medom. Danes poznamo več kot 120 vrst potic, od leta 2018 “slovenska potica” nosti zaščito – zajamčena tradicionalna posebnosti, zaščitili so 5 vrst potic, njihova posebnost so nadev in peka v potičniku.

Slocks(ice) so poklon slovenski kulturni dediščini, krasijo jih jedi in predmeti, ki so Slovencem sveti, nas navdajajo s ponosom in nas predstavljajo v svetu. Na Slocks nogavicah so elementi in vzorci iz našega vsakdana – pa tudi taki, ki samo ob posebnih priložnostnih. Slocks spodbujamo trajnostni razvoj in ekološko modo, zato so materiali, ki so uporabljeni brez toksinov in ne delujejo negativno na okolje.

Slocks nogavice so izdelane v Sloveniji, narejene iz prvovrstnega česanega bombaža in se ponašajo z ekološkim certifikatom.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket copati + nogavice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni