izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Dnevnik hvaležnosti (roza) + piškoti + voščilnica

Cena: 31,60 Koda izdelka:
Voščilnica Šopek več motivov
motiv voščilnice
Dnevnik hvaležnosti - NARIŠI NASMEH s karticami hvaležnosti

7 na zalogi

Piškoti z napisom Kuki 150 g (različni okusi) - OLDS KUL

Ni na zalogi

Izberite napis na piškotih

  • Min: 1 charactersMax: 20 characters

Product total

Options total

Grand total

Click Here

Čudovit darilni paket za vsako žensko, ki uživa v majhnih stvareh. Dnevnik hvaležnosti, piškoti 150 g s poljubnim napisom in voščilnica.

Opis izdelka

Dnevnik hvaležnosti

Dnevnik hvaležnosti je naš iskren sopotnik. Je prostor za naše hvaležne misli, priložnost, da uživamo v razgledu, ki nam ga daje življenje in vesel pogled naprej. Vabi nas, da si zvečer, pred spanjem ali zjutraj ob kavi vzamemo nekaj minutk časa in se v mislih sprehodimo po dnevu, ki je za nami. Z njegovo pomočjo se učimo gojiti srečne misli, spoznavamo moč hvaležnosti in predvsem spoznavamo sebe.
Oblikovan je tako, da nas vsak dan spomni na stvari, ki so za nas s časom postale samoumevne, a si zaslužijo, da smo zanje hvaležni. Uči nas, da je naše življenje lepo, če si le dovolimo, da ga vidimo v vsej svoji lepoti.
Bodri nas s hvaležnimi mislimi in daje prav poseben prostor ljudem, ki so del našega čudovitega življenja. Dnevnik je odlično darilo samemu sebi, prav tako pa bo zagotovo razveselil tudi naše najdražje.
Kot dodatek boste prejeli tudi hvaležne kartice, ki jih lahko podarite tistim ljudem, ki so vam s prijaznostjo
polepšali dan.

Osnovne karakteristike Dnevnika hvaležnosti:

• Velikost 140×190 mm
• 180 strani,
• trde platnice,
• zlatotisk na naslovnici,
• Narejen v Sloveniji

Piškoti KUKI ( 150 g)

OLDS KUL

Sestavine piškotov Kuki “OLDS KUL”: pirina moka, sladkor, maslojajca, orehi,temna čokolada (kakavova masa, sladkor, nemasten kakav v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije; kakavovih delcev najmanj 82,5 % in najmanj 38 % kakavovega masla), mlečna čokolada (sladkor, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, sirotka v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije), kakav v prahu, bio pecilni prašek iz vinskega kamna (koruzni škrob, kislina: monokalijev tartrat, natrijev hidrogenkarbonat), cimet.

 

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dnevnik hvaležnosti (roza) + piškoti + voščilnica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni