izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Darilni paket GORE

Cena: 28,60 Koda izdelka:
Voščilnica 'Hvala'

17 na zalogi

Grafika "Tam, kjer je najlepše"

2 na zalogi

Darilno zavijanje (embalaža)
Click Here

Najlepši par:  Grafika ‘Tam, kjer je najlepše’, voščilnica ‘Hvala’ z možnostjo darilnega zavijanja.

Opis izdelka

Darilni paket GORE je odlično darilo za učiteljico, učitelja, vzgojitelja, vzgojiteljico ali nekoga, ki mu želite polepšati dan.

Najlepši par:  Grafika ‘Tam, kjer je najlepše’, voščilnica ‘Hvala’ z možnostjo darilnega zavijanja.

Grafika ‘Tam, kjer je najlepše’

Izpod rok Klavdije Zupanc nastajajo umetniške grafike predvsem v tehniki linoreza, jedkanice ter suhe igle. Navihane illustracije pa so odraz njenega okolja, življenja na splošno ter njenih naročnikov. Prav združitev različnih grafičnih tehnik s slikarstvom daje njenim delom prepoznavnost in svežino na trgu, vsako leto pa izda umetniški koledar ter voščilnice za posebne priložnosti.
 
Dimenzije: 23 x 23 cm
BREZ OKVIRJA
 
V tej seriji je bilo izdelanih le 13 kosov. Vsaka grafika ima slepi tisk ter opis v spodnjem delu, naslov, leto ter mesec nastanka, število odtisov in podpis avtorice Klavdije Zupanc.

 

 

Voščilnica Hvala

Nina Kovačič je ustvarila prav posebne kartice in voščilnice, na katerih se največ pojavljajo motivi rok, cvetja in simpatične živalce. Vsi izdelki so v celoti narejeni v Sloveniji – ilustrirani, tiskani in pakirani.

Dimenzije voščilnic so 105 x 148 mm, na sprednji strani je motiv, na hrbtni strani logotip in mini grafika. Prav posebne so Brunove voščilnice, pri katerih je ilustrirana tudi cela zadnja stran. Natisnjene so na svetel, 300 gramski recikliran in FSC certificiran papir, priložena jim je reciklirana in FSC certificirana kuverta, vse skupaj je pakirano v biorazgradljivo zaščitno folijo.

 

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket GORE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni