izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Darilni paket KAVOLJUBKA

Cena: 67,50 Koda izdelka:
Voščilnica 'Hvala'

17 na zalogi

Kofein KAVA special edition '4ever'
barvo
Sodobna džezva za turško kavo OTTO grey

5 na zalogi

Darilno zavijanje (embalaža)

Izberite

  • Min: 1 charactersMax: 20 characters

Product total

Options total

Grand total

Click Here

Najlepši par: Sodobna džezva OTTOvoščilnica ‘Hvala’ in Speciality kava z možnostjo darilnega zavijanja in dopisa posvetila.

Opis izdelka

Darilni paket KAVOLJUBKA je odlično darilo za učiteljico, učitelja, vzgojiteljico ali vzgojitelja ali nekoga, ki mu želite, da ne pozabiti spiti dovolj tekočine. 

Najlepši par: Sodobna džezva OTTOvoščilnica ‘Hvala’ in Speciality kava z možnostjo darilnega zavijanja in dopisa posvetila.

OTTO je sodobna “džezva”, ki zagotavlja odličen okus kave, nadzorovano pripravo, obenem pa izgleda odlično v vsaki sodobni kuhinji.

Turška priprava kave sega že stoletja v zgodovino in v tem času se je izoblikovala specifična oblika posode za njeno pripravo, ki je široka na dnu in ima ozek vrat ter širok izliv. Oblika omogoča, da voda in kava lepo krožita med višanjem temperature, kar zagotavlja odličen okus kave, ozek vrat zagotavlja, da se okusi “ujamejo” v posodi, širok izliv posode pa zagotavlja čisto in nadzorovano točenje kave.

Material: Nerjaveče jeklo
Volumen: 550ml (za do 5 skodelic kave)
Dela na vseh vrstah štedilnikov, tudi na indukcijskem.

OTTO ima zunanjo zaobljeno obliko iz prašno lakiranega nerjavečega jekla s silikonsko prevleko na ročaju. Ko se usedlina usede na dno, lahko uživate v bogatejši skodelici kave s polnejšim okusom. Obudite stare običaje kuhanja kave in vsako jutro začnite z najboljšo.

Na voljo v ČRNIGREY in BRICK barvi.

Kofein KAVA special edition ‘4ever’

Sestava: Arabica 90 % – 10 % Robusta

Neto teža: 100 g

Izvor: Brazilija, Kolumbija, Etiopija, Indija

Kofein kava | Kofein coffee
 

Voščilnica Hvala

Nina Kovačič je ustvarila prav posebne kartice in voščilnice, na katerih se največ pojavljajo motivi rok, cvetja in simpatične živalce. Vsi izdelki so v celoti narejeni v Sloveniji – ilustrirani, tiskani in pakirani.

Dimenzije voščilnic so 105 x 148 mm, na sprednji strani je motiv, na hrbtni strani logotip in mini grafika. Prav posebne so Brunove voščilnice, pri katerih je ilustrirana tudi cela zadnja stran. Natisnjene so na svetel, 300 gramski recikliran in FSC certificiran papir, priložena jim je reciklirana in FSC certificirana kuverta, vse skupaj je pakirano v biorazgradljivo zaščitno folijo.

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket KAVOLJUBKA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni