izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Darilni paket POTICA

Cena: 33,80 Koda izdelka:
Vrečke za kruh Jagababa (različni motivi) - POTICA

10 na zalogi

Praznične voščilnice Nina Kovačič
motiv
Nogavice Potica SLOCKS
Različica
Darilna transportna embalaža (27,5 x 30 x 13 cm)

109 na zalogi

Click Here

Možnost darilne embalaže, v kateri darilo pošljemo. Račun prejemete po elektronski pošti. Če želite darilno pakiranje – potem obkljukajte pri izboru.
Možnost voščilnice in napisanega posvetila – obkljukajte pri izboru.

Opis izdelka

Darilni paket potica, za vse poticoljube in simpatizerje. Vsebuje vrečko za kruh z motivom potice in nogavice z motivom potice.

Možnost darilne embalaže, v kateri darilo pošljemo. Račun prejemete po elektronski pošti. Če želite darilno pakiranje – potem obkljukajte pri izboru.
Možnost voščilnice in napisanega posvetila – obkljukajte pri izboru.

Vrečka za kruh

VREČKA ZA KRUH. ROČNO POTISKANA Z IZBRANIM VZORCEM. 100% LAN. ZAPIRANJE Z BOMBAŽNO VRVICO.

DIMENZIJA:35×45 cm
PRANJE: 40°c
SUŠENJE: na zraku
LIKANJE: na max temperaturi likalnika

Lanena vrečka za kruh je zelo primerna za shranjevanje kruha z drožmi oz. kruhov, ki vsebujejo več vlage. Lan, namreč odlično regulira vlago. V kolikor jo je v prostoru preveč, lan absorbira odvečno vlago in tako kruh ostane svež in ne plesni, poleg tega ima tudi antibakterijske lastnosti.

Ročno potiskano in skrbno zašito v Sloveniji.

Nogavice Potica

Potica je slovensko pecivo, ki se tradicionalno pojavlja na mizah ob praznikih. Prvič jo omeni Primož Trubar kot povitico v 1575, prvi recept zanjo je 1689 zapisal Janez Vajkard Valvasor v Slavi vojvodine Kranjske, kjer je potica omenjena kot zvito tanko razvaljano testo z orehovim nadevom z medom. Danes poznamo več kot 120 vrst potic, od leta 2018 “slovenska potica” nosti zaščito – zajamčena tradicionalna posebnosti, zaščitili so 5 vrst potic, njihova posebnost so nadev in peka v potičniku.

Slocks(ice) so poklon slovenski kulturni dediščini, krasijo jih jedi in predmeti, ki so Slovencem sveti, nas navdajajo s ponosom in nas predstavljajo v svetu. Na Slocks nogavicah so elementi in vzorci iz našega vsakdana – pa tudi taki, ki samo ob posebnih priložnostnih. Slocks spodbujamo trajnostni razvoj in ekološko modo, zato so materiali, ki so uporabljeni brez toksinov in ne delujejo negativno na okolje.

Slocks nogavice so izdelane v Sloveniji, narejene iz prvovrstnega česanega bombaža in se ponašajo z ekološkim certifikatom.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket POTICA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni