izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Darilni paket RAČUNALO

Cena: 33,60 Koda izdelka:
Grafika - Digitron Buje Db 800
Velikost
Voščilnica 'Hvala'

17 na zalogi

Darilno zavijanje (embalaža)
Click Here

Najlepši par:  Grafika – Digitron Buje Db 800 in voščilnica ‘Hvala’ z možnostjo darilnega zavijanja in dopisa posvetila.

Opis izdelka

Darilni paket RAČUNALO je odlično darilo za učiteljico, učitelja, vzgojiteljico ali vzgojitelja ali nekoga, ki je na svojem delovnem mestu v poznih devetdesetih in še kasneje uporabljal te digitrone. Včasih so jih v učilnicah, pri frizerjih, na bankah in upravnih enotah ter trgovinah uporabljali in zagotovo bo vsakega ob pogledu na artprint prevel prelep nostalgični občutek. 

Najlepši par:  Grafika – Digitron Buje Db 800 in voščilnica ‘Hvala’ z možnostjo darilnega zavijanja in dopisa posvetila.

Prvi žepni računalnik

Digitron Buje je prvi žepni računalnik izdelan v Evropi, natančneje v Jugoslaviji, v majhnem mestu Buje v Hrvaški Istri. Žepni računalnik je bil v svojem času prva konkurenca ameriškim kalkulatorjem Texas instruments, zato danes spada med zbirateljske izdelke.

Dimenzije:

A3, B2, B1

Plakati so ilustrirani ročno, vektorsko. Vse ilustracije so avtorsko delo. 
Odtisnjeni so na najbolj kakovostnem in trajnem Tecco papirju in printani z obstojnimi barvami.
 
 
GRAFIKA | JUS projekt

Voščilnica Hvala

Nina Kovačič je ustvarila prav posebne kartice in voščilnice, na katerih se največ pojavljajo motivi rok, cvetja in simpatične živalce. Vsi izdelki so v celoti narejeni v Sloveniji – ilustrirani, tiskani in pakirani.

Dimenzije voščilnic so 105 x 148 mm, na sprednji strani je motiv, na hrbtni strani logotip in mini grafika. Prav posebne so Brunove voščilnice, pri katerih je ilustrirana tudi cela zadnja stran. Natisnjene so na svetel, 300 gramski recikliran in FSC certificiran papir, priložena jim je reciklirana in FSC certificirana kuverta, vse skupaj je pakirano v biorazgradljivo zaščitno folijo.

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni paket RAČUNALO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni