izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Dnevni rokovnik brez datumov – Simplaner Hocus pocus focus

Cena: 25,90 Koda izdelka: 338011001

1 na zalogi

Click Here

Z dnevnim rokovnikom boš imela večji pregled nad svojim počutjem, izboljšala boš svojo produktivnost in s tem lažje opravljala vse zadane dnevne naloge. Rokovnik Hocus pocus focus je popolna kombinacija za lovljenje ravnotežja med obveznostmi in prostim časom.

Opis izdelka

Z dnevnim rokovnikom boš imela večji pregled nad svojim počutjem, izboljšala boš svojo produktivnost in s tem lažje opravljala vse zadane dnevne naloge. Rokovnik Hocus pocus focus je popolna kombinacija za lovljenje ravnotežja med obveznostmi in prostim časom🥳.

Format: A5
Koledar: Brez datumov (90 dni)
Zasnova: Leva stran ti ponuja zapis svojih dnevnih obveznosti, opravil in nalog, z možnostjo zapisa datuma, ure, kljukice (done) in najpomembnejše naloge/prioritete v dnevu. Na desni strani te čaka prostor za zapis dnevnega stroškovnika ter prostor pri katerem imaš pregled nad svojimi obroki in telesno aktivnostjo. Velik del desne strani je namenjen za poljubne zapiske, na koncu strani pa te čaka še mini infografika v kateri lahko pobarvaš/označiš koliko vode si spila v dnevu in kako produktiven dan si imela. Z dnevnim rokovnikom boš imela večji pregled nad svojim počutjem, izboljšala boš svojo produktivnost in s tem lažje opravljala vse naloge🥳
Platnice: Trde, z mat zaščito proti izpiranju barve in udarcem
Notranjost: Nepremazni papir, 140g
Vezava: Srebrna kovinska spirala
Število Listov: 180 (obojestranski tisk)

Več izdelkov avtorja: tara drev

Dodatne informacije

Teža 0.540 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dnevni rokovnik brez datumov – Simplaner Hocus pocus focus”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni