izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

GOAT Mug 350 ml črn

Cena: 30,95 Koda izdelka: 099003001

Ni na zalogi

Click Here

Goat Story predstavlja inovativno zasnovano termovko za kavo.

Opis izdelka

Goat je praktična in okolju prijazna skodelica za kavo, oblikovana v čast kozam, ki so odkrile kavo. Oblika roga ne le prikaže izvirno zgodbo kave, ampak s svojo zavito obliko omogoči lažje pitje do zadnjega požirka in vas naredi kul. Usnjeno držalo se preprosto spremeni v stojalo, tako da lahko odprt mug preprosto odložite vanj. Poleg samega roga, design opremita dva usnjena paščka (kratek in dolg, ki se združita v enega), tako da lahko mug preprosto pritrdite na torbo ali pa ga nosite preko rame, kar sprosti vaše roke za prenašanje vrečk ali knjig, ter klepetanje po telefonu. GOAT Mug je 100% neprepusten, zato ne skrbite za kavne madeže. Izdelan je iz BPA free plastike in tako varen tudi za vaše zdravje.

Gre za skupen projekt dveh mladih slovenskih ekip: oblikovalskega studia Desnahemisfera in podjetja Equa, ki je znano po svojih istoimenskih stekleničkah za vodo. Ekipi sta si že pred časom po uspešnem sodelovanju pri liniji stekleničk CMYK zastavili povsem drugačen projekt. Oblikovalska ekipa je zasnovala skodelico GOAT Mug, ki pa je bila tako drugačna in nora, da je zasnova kar nekaj časa ležala v predalu.

“Ker je skodelica tako odbita, smo se nato le odločili, da uresničimo idejo in gremo z njo na Kickstarter,” je povedala Stella Korošec iz Eque. Za tovrstno kampanjo so se odločili iz več razlogov. Preveriti so želeli trg in se prepričati, da je skodelica zanimiva širokemu krogu ljudi, zbrati zagonska sredstva za prvo linijo skodelic, hkrati pa narediti prvi korak za preboj na ameriški trg.

Skodelica ima obliko kozjega roga, ki omogoča, da izpijemo čisto zadnjo kapljico kave. Opremili so jo z ovojem, ki deluje kot zaščita, lahko pa ga uporabljamo tudi kot stojalo za skodelico: doma, v pisarni, med učenjem v knjižnici.
Ker je skodelica namenjena aktivni, urbani populaciji, so ji snovalci dodali tudi trakove. Tako jo lahko nosimo okoli zapestja ali prek rame.
Skodelica tudi do dve uri ohranja temperaturo pijače, ekipa pa zagotavlja, da je izdelana tako, da ne prepušča niti kapljice tekočine. GOAT Mug drži 350 mililitrov tekočine, lahko pa jo pomivamo tudi v pomivalnem stroju.

“V razvoj skodelice in v pripravo kampanje smo tudi sami vložili precej finančnih sredstev,” pravi Stella, ki je del 12-članske Equine ekipe. Podjetje je leta 2010 ustanovil Anže Miklavec, danes pa so prisotni v 17 evropskih državah in Izraelu. S skodelico za kavo je nastala samostojna blagovna znamka GOAT Mug, s katero pa želijo nadaljevati zgodbo do okolja in zdravja prijaznih izdelkov iz 100-odstotno naravnih materialov.

GOAT mug je bilo zelo uspešno financiran na Kickstarterju.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.192 kg
Material

, ,

Brez skrbi lahko

Origin

Volumen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GOAT Mug 350 ml črn”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni