izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Keramična skledica + piškoti s poljubnim napisom

Cena: 32,80 Koda izdelka:
Keramične skledice
Motiv
Piškoti z napisom Kuki 150 g (različni okusi) - OLDS KUL

Ni na zalogi

Voščilnica 'Hvala'

13 na zalogi

Izberite napis na piškotih

  • Min: 1 charactersMax: 20 characters

Product total

Options total

Grand total

Click Here

Čudovit darilni paket za vsakogar, ki uživa v branju, dobrih piškotih in lepih mislih.

Opis izdelka

Piškoti KUKI ( 150 g)

Sestavine piškotov Kuki “OLDS KUL”: pirina moka, sladkor, maslojajca, orehi,temna čokolada (kakavova masa, sladkor, nemasten kakav v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije; kakavovih delcev najmanj 82,5 % in najmanj 38 % kakavovega masla), mlečna čokolada (sladkor, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, sirotka v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije), kakav v prahu, bio pecilni prašek iz vinskega kamna (koruzni škrob, kislina: monokalijev tartrat, natrijev hidrogenkarbonat), cimet.

Sestavine piškotov Kuki “FUL ČOKO”: pšenična moka, sladkor, maslo, temna čokolada (kakavova masa, sladkor, nemasten kakav v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije; kakavovih delcev najmanj 82,5 % in najmanj 38 % kakavovega masla), mlečna čokolada (sladkor, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, sirotka v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije), jajca, kakav v prahu, bio pecilni prašek iz vinskega kamna (koruzni škrob, kislina: monokalijev tartrat, natrijev hidrogenkarbonat)Izdelek lahko vsebuje sledi oreščkov.

 

Keramična skledica

Skledice v različnih barvah, ki se odlično podajo v vsako kuhinjo, rustikalno ali moderno. Barve, v katere so odete, se prelivajo na skodelicah in dajejo poseben vtis igrivnosti. So cenjeno darilo sebi ali mlademu paru za poroko, učiteljico, dragi osebi ob rojstnem dnevu ali posebnem dogodku. 

Lončevina je narejena iz bele gline, terraglia ter rjave gline. Bela glina je pečena na 1080 c°, medtem ko rjava na 990 c°. Glina in barve so neosvinčene, namenjene za prehrano, lahko se pomivajo v pomivalnem stroju in se lahko uporablja v mikrovalovni pečici.

 

Možnost voščilnice ‘Hvala’

 

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Keramična skledica + piškoti s poljubnim napisom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni