izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Knjiga The Slovenia Lakes

Cena: 39,99 Koda izdelka: 215006

Ni na zalogi

Click Here

Knjiga z naslovom The Slovenia Lakes je najlepša in najizvirnejša oda jezerom Slovenije. Besedilo je v slovenskem in angleškem jeziku. V knjigi najdete izbrana jezera v vseh oblikah, ki jih mora obiskati vsak Slovenec.

Opis izdelka

Vodnik po najboljših slovenskih jezerih
100 top jezer | Nešteto potovalnih idej | 1 očarljiva dežela | 1 strastni ljubitelj jezer| 1 fantastična knjiga

Avtorica knjige The Slovenia Lakes je Manca Korelc

Knjiga je nastala izpod peresa slovenskega dekleta, ki se je odločilo obiskati vsa slovenska jezera s kolesom. Navdihnjena z več stotimi jezeri po vsej državi, je skrbno izbrala 101 jezero, ki bi jih moral obiskati vsak Slovenec. Ko boste prišli do konca knjige, boste vedeli vse o slovenskih jezerih (in Manci) in dobili motivacijo, da jih raziščete.

Je najbolj srčna knjiga o jezerih. NI turistični vodič, marveč oda vodi. Napisana je v slovenskem in angleškem jeziku na 312 straneh.

Manca Korelc – pismo jezerom

Manca je avtorica projekta Moja jezera. Do časa pisanja knjige je obiskala že več kot 1050 jezer. Nedvomno je največja ljubiteljica jezer.

Dobrodošli v Sloveniji – deželi jezer

The Slovenia Lakes knjiga bo predstavila največje, najvišje jezero, najgloblje, najvišje in najnižje jezero v Sloveniji. Spoznajte vsa slovenska jezera v presežnikih. Knjiga vam bo predstavila posebna slovenska jezera – taka v obliki srca, presihajoča jezera, podzemna jezera in najbolj zanimive zgodbe o jezerih. Ste vedeli, da je Slovenija dežela zmajev?

Jezerski izleti

Na koncu knjige vas avtorica povabi k 9 izletom med jezera in 3 kolesarske ture. In ker želi, da jezera ne ostanejo le v knjigi, vas vabi, da si na koncu knjige zapišete, kam se boste odpravili.

Vabimo vas v izjemen svet očarljivih slovenskih jezer.

Dimenzije: 16.7 × 1.7 × 23.5 cm

Rok dobave: 4 dni
Trda vezava, 312 strani

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.725 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Knjiga The Slovenia Lakes”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni