izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Kuharska knjiga COOK EAT SLOVENIA

Cena: 24,99 Koda izdelka: 354001
Počisti izbiro
Click Here

Kuharska knjiga, ki spodbuja domačnost in tradicionalnost Slovenije.

Opis izdelka

Kuharska knjiga, ki prinaša tradicionalne slovenske recepte v kuhinje po celem svetu. Razkriva in proslavlja hrano, okuse in dediščino ene najlepših držav v Evropi.

Zgodba te pomembne kulinarične in kulturne knjige se je začela pred štirimi leti, ko se je avtorica Špela Vodovc lotila projekta Cook Eat Slovenia: niza kuharskih tečajev, posvečenih tradicionalni slovenski hrani, za popotnike iz tujine. Njene sanje so bile deliti edinstvene — pa vendarle tradicionalne — izkušnje. Obiskovalci so hitro postali prijatelji, ko so se učili od domačinke, ki je nanje prenašala znanje in jim stregla hrano, ki so jo Slovenci stoletja jedli doma (ob vsakdanjikih in praznikih).

V nekaj letih je na svojih tečajih gostila na stotine zadovoljnih ljubiteljev hrane. Rezultat tega poučevanja in stoletij gastronomske strasti, ki se je prelivala iz roda v rod, je kuharska knjiga Cook Eat Slovenia. Gre za prvo tovrstno delo, namenjeno posredovanju slastnih okusov slovenske kuhinje ljudem po svetu.

Vsebuje več kot 100 družinskih receptov in nasvetov za pripravo tradicionalnih slovenskih jedi. Razdeljeni glede na letne čase — osredinjeni na sveže, lokalne sestavine in bogate kulturne tradicije — pripovedujejo zgodbo … ne zgolj poučujejo bralce, kako naj kuhajo. Knjiga je ne le zbirka receptov in navodil, ampak tudi zemljevid avtoričine kulture skozi prizmo tradicionalnih slovenskih jedi.

Njen cilj je napolniti želodec in srce, hkrati pa priskrbeti turistični vodnik, ki bralca seznanja z osupljivo kulinarično destinacijo: čudovito deželo Slovenijo.

Na voljo tudi v nemščini – Kochen, essen Slowenien.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kuharska knjiga COOK EAT SLOVENIA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Živjo,
V IKI smo za božič spekli preveč piškotov,
pa so sedaj znižani.
Poskusi jih ali preseneti z njimi nekoga!
Da bo leto 2023 res sladko!

 
 

PREVERI 

Zapri

Meni