izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Lesena smrekica 45cm (XS)

Cena: 40,00 Koda izdelka: 159012
Click Here

XMAS3 smrekica v miniaturni izvedbi,  bo pričarala praznično in čarobno vzdušje v vsak prostor.

Opis izdelka

XMAS3 lesena smrekica v miniaturni izvedbi, bo pričarala praznično in dišeče vzdušje v vsak prostor. Primerna tudi za pisarne, poslovne prostore ali manjša stanovanja. V pakiranju je ena XS smrekica.

Xmas3, leseno božično drevo, je ideja in plod slovenske oblikovalke Rade Kos, ki jo že od rojstva navdihujejo naravni materiali in ljubezen do narave. V sožitju z naravo in odgovornostjo do okolja, tradicije in rokodelcev, izdelujejo božično drevo, Xmas3, ročno. Odlikuje ga preprosta, edinstvena, inovativna in moderna oblika. Za izdelavo uporabljamo vrhunski slovenski les. Leseno božično drevo je okolju prijazen izdelek.
Zaradi domišljene zasnove ga lahko okrasimo po lastnem okusu in željah in se predamo trenutnemu navdihu ali prostoru, ki nas obkroža. Xmas3 lahko okrasite minimalistično ali pa ga obdate z bogatimi prazničnimi božičnimi okraski, vsako leto drugače.
Zgodba navdihuje številne ljudi in v zelo kratkem času je Xmas3 postal prepoznaven po vsem svetu.

Smrečica bo kot družinska dediščina šepetala praznične zgodbe prihodnjim rodovom in žela hvaležnost smrek, ki so končno lahko postale velike.
Smrečica je iz vrhunskega lesa slovenskih gozdov. V celoti je narejena iz lesa, brez kovinskih ali plastičnih delov. Zasnovana je za večkratno uporabo in jo boste lahko vrsto let sestavljali in razstavljali. Pospravite jo v priročno embalažo, ki v shrambi zavzame zelo malo prostora.

 

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.8 kg
Dimenzije 27 × 27 × 45 cm
Material

Origin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesena smrekica 45cm (XS)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni