izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Sale!

Lishinu 2 pasji povodec NEON ZELEN

Cena: 34,95 17,48 Koda izdelka:
Počisti izbiro
Click Here

Lishinu je zložljiv povodec, ki si ga preprosto nadenemo na zapestje. Nosimo ga kot uro, zato nas ne ovira pri vsakdanjih opravilih. Sedaj v novi NEON različici.

 

 

Opis izdelka

Nova NEON linija Lishinu povodcev z močnimi živimi barvami pokrovčka in  STOP GUMBOM!

Lishinu izgleda kot zapestni jo-jo, ki ga okoli roke pričvrstimo s pomočjo ježkov. Zavoljo neoprena je udoben, z njim pa imate po novem kar obe roki prosti ter posledično obe na razpolago za druge stvari in to brez skrbi, da bi morali pri tem spustiti psa. Če je torej pes človekov najboljši prijatelj, je Lishinu najboljši človekov pasji pripomoček.

HITRO PRIPNI/ODPNI
Pritrditev Lishinu pasjega povodca na roko je zelo enostavna. Roko položite na Lishinu in potegnite pas skozi zanko. Gib lahko obvladate v nekaj sekundah. Poskrbeli smo, da je povodec v nujnih primerih tudi zelo enostavno odpeti. Le potegnite za varnostno označen del pasu.

PROSTE ROKE
Pojdite na jogging. Pojdite po nakupih. Držite se za roke z ljubljeno osebo. Zavežite si čevlje. Odprite vrata. Nosite vrečke … Preprosta dejanja, ki z Lishinu povodcem ostanejo preprosta.

INTUITIVNI “AUTO-LOCK”
Naj fizika dela za vas! Ohranite popoln nadzor s preprostimi gibi roke in telesa. Mehanizem za samodejno zaklepanje povsem odpravi potrebo po kakršnemkoli gumbu, zaradi česar so vaši prsti vedno prosti.

360° POPOLNE SVOBODE
Samodejno vračanje in prilagodljiva dolžina vrvice glede na vaše zahteve. Povodec se lahko raztegne do razdalje 300 centimetrov, kadarkoli želite, a vedno ga lahko skrajšate do najmanj 55 centimetrov ter tako svojega psa varno držite ob sebi, ko je to potrebno.

MEHAK & UDOBEN
Poleg tega, da sprosti vaše zapestje, ima Lishinu tudi zelo mehko zaščito, narejeno iz neoprena, kar dodatno poveča udobje nošenja povodca Lishinu.

RAJE DRŽITE POVODEC?
Ni problema! Lishinu lahko vedno uporabljate kot povodec, ki ga enostavno držite za pasek v roki, kot navaden povodec. Na zapestju pa ga boste seveda lahko uporabili takoj, ko si boste to zaželeli. Lishinu bo vedno pripravljen!

V GNEČI
So situacije, v katerih moramo svoje kužke držati na zelo kratki razdalji. Izdelali smo preprost podaljšek v obliki ročaja, ki ga lahko v takem primeru uporabite.

TRENIRAJTE VAŠEGA PSA
Poskrbeli smo za to, da vam Lishinu lahko pri tem pomaga. Študije so pokazale da psi zvok “KLIK”, ki ga sproži zaklep mehanizma ko se vaš pes želi na hitro oddaljiti od vas, zelo hitro začnejo povezovati z navodilom “NE” ali “POLEG”. Tako lahko psa strenirate brez neprijetnega vlečenja k sebi oz. nagovarjanja, saj ga mehanizem sam ustavi z jasnim zvokom. Izkoristite vse prednosti Lishinuja!

LASTNOSTI
Maksimalna dolžina vrvi znaša 3 metre, najkrajša 50 centimetrov, če želite držati psa res na kratko, pa je tu še poseben podaljšek, ki ga bo držal tik ob vas. Z izjemo zadnje opcije se pes lahko svobodno giblje, vrv pa se ‘zaklene’ šele ko z roko naredite hiter vzvratni sunek. Nič več gumbov, nič več skrbi.

FIKSIRANA DOLŽINA POVODCA
Vsi Lishinu povodci imajo dodan nastavek s katerim fiksiramo dolžine vrvice.

NAVDIH V POBEGLEM PSU
Do ideje je Grega prišel po grenki izkušnji, ki pa se je vendarle srečno razpletla. Med sprehajanjem svojega hrta tekača si je popravljal vezalke na čevlju, ravno v trenutku, ko je očitno psa nekaj prestrašilo. Uspešno se je izvil iz rok svojega gospodarja in zbežal neznano kam. Psa so po nekaj dnevih le našli, a dogodek je Grego spodbudil, da je pričel z načrtovanjem rešitve, ki bi preprečila podobne primere, zraven pa povabil še Roka, ki sta skupaj zasnovala projekt Lishinu.

VELIKOSTI

XS: 2 – 6 kg

S: 6 – 12 kg

M: 12 – 36 kg

Bungee: primeren za pse, ki vlečejo in so težji

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.500 kg
Dimenzije 7 × 7 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lishinu 2 pasji povodec NEON ZELEN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni