izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Lonček EMO rdeč 0,37l

Cena: 10,00 Koda izdelka: 280006001

10 na zalogi

Click Here

Emajliran lonček za vsestransko uporabo z pisanim motivom v rumeni barvi.

Opis izdelka

»EMAJLIRANA POSODA – ZDRAVJU PRIJAZNA POSODA«
Emajlirana posoda je posoda visoke kakovosti z dolgoletno tradicijo, izkušnjami ter odličnimi kuhalnimi lastnostmi. Izdelana je iz jeklene pločevine različnih debelin ter prevlečena z emajlom (steklo), kar ji daje visok sijaj in lep estetski videz.

 V Trgovini IKA smo veseli, da EMO NOVUM nadaljuje svojo pot v razvoju lastne blagovne znamke s sodelovanjem  z likovnimi svetovalci, ki jih druži ne le kalkulacija, temveč tudi prepričanje v emajlirano posodo, ki velja za zdravju zelo prijazno posodo.

Emajlirano posodo odlikujejo naslednje lastnosti:
Odlična odpornost na vročino in obrabo. Primerna je za pripravo zdrave hrane, saj ne vsebuje škodljivih snovi in ne povzroča alergij (ne vsebuje niklja).

Navodilo pred prvo uporabo posode:
Posodo je potrebno pred uporabo oprati z detergentom za čiščenje posode in obrisati do suhega. Prazno posodo nikoli ne polagajte na vročo grelno površino, saj lahko zaradi visoke temperature pride do poškodbe emajla (ni primerna za pripravo brez maščobe ali brez tekočine).

Druga navodila in nasveti za prijetno uporabo posode:

  • Za kuhanju na odprtem ognju uporabljajte posodo, ki ima večji premer od ognjišča.
  • Pred pripravo močnatih jedi in mleka posodo splaknite z vodo.
  • Za redno vzdrževanje posode uporabljajte gobico in detergente za pomivanje posode ali jo operite v pomivalnem stroju, brez dodatnih koncentriranih detergentov. Posoda ni primerna za daljše namakanje v vodi. Po pranju jo obrišite, da obdrži lep sijaj.
  • V posodi ne režite. Ostri predmeti lahko poškodujejo emajl.

Opozorilo uporabnikom:
Posoda je zdravstveno neoporečna zato jo svetovna zdravstvena organizacija WHO uvršča v sam vrh med materiali za kuhanje. Emajlirana posoda ustreza vsem predpisom, ki veljajo za materiale, ki prihajajo v stik s hrano. Primerna je za kuhanje na vseh vrstah kuhališč.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.17 kg
Dimenzije 9 × 8.5 cm
Material

Volumen

,

Origin

Brez skrbi lahko

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lonček EMO rdeč 0,37l”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni