izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Minimalistična namizna podloga

Cena: 29,9039,90 Koda izdelka:
Počisti izbiro
Click Here

Trpežna in udobna namizna podloga za pisalno mizo je produkt mladega slovenskega podjetja, ki se ukvarja z razvojem inovacij. Izdelana je iz sintetičnega filca in je namenjena uporabnikom, ki svoje delovne ure ali prosti čas preživijo za računalnikom.

Opis izdelka

Trpežna in udobna namizna podloga za pisalno mizo je produkt mladega slovenskega podjetja, ki se ukvarja z razvojem inovacij. Izdelana je iz sintetičnega filca in je namenjena uporabnikom, ki svoje delovne ure ali prosti čas preživijo za računalnikom. Oblika ter velikosti namizne podloge se idealno skladajo z uporabo tako večjih namiznih površin, kot tudi manjših. Estetsko dovršen dizajn in minimalističen izgled pa poskrbita, da bo vaša roka ob uporabi miške, tipkovnice ali podstavka za zapestje lahkotno drsela po podlogi, hkrati pa bo vaši dlani preprečila nelagodje ob dotiku hladnih površin.

Idealna je za eleganten izgled vaše pisalne mize in spodbuja večjo produktivnost na delovnem mestu. Na voljo v elegantni sivi barvi, ter treh različnih velikostih.

Tehnične specifikacije izdelka

Dimenzije:

● 63cm x 28cm – verzija S
● 90cm x 30cm – verzija M
● 80cm x 45cm – verzija L
● Barva: siva
● Material: sintetični filc

Opozorila

Izdelek služi kot podloga za računalnik ter pisarniške ali tovrstne pripomočke. Nedosegljivo otrokom! Za zunanjo uporabo! Če pri uporabi opazite draženje kože (rdečica, srbečica), takoj
prenehajte z uporabo izdelka in se posvetujte z zdravnikom.

Navodila za čiščenje

Zaradi večkratne uporabe priporočamo čiščenje vsaj enkrat mesečno. Najlažje ga očistite kar s sesalcem ali s suho ali vlažno krpo, uporabite lahko tudi mehko krtačo. Izogibajte se drgnjenju in uporabi abrazivnih nepolarnih čistilnih sredstev in sredstev na osnovi alkohola – nevarnost spremenjene površine.

Navodila za shranjevanje

Shranjujte na suhem in toplem prostoru.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Minimalistična namizna podloga”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni