izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Nogavice Teran SLOCKS

Cena: 10,90 Koda izdelka:
Počisti izbiro
Click Here

Slocks so poklon slovenski kulturni dediščini, okrašene z jedmi in predmeti, ki so Slovencem sveti, nas navdihujejo s ponosom in predstavljajo v svetu. Slocks nogavice imajo elemente in vzorce iz našega vsakdana.

Opis izdelka

Slovenci imamo posebno radi TERAN. TERAN ima izrazit značaj KRASA in kraške burje. Teran PTP je rdeče, suho, mirno vino z zmerno vsebnostjo alkohola. Ima vonj in okus gozdnih sadežev. Barva TERANA je intenzivna, rubinasto rdeča, lahko z vijoličnimi odtenki. Ima značilno višje kisline in lahko se ga prideluje le na območju podokoliša Kraške planote, znotraj vinorodnega okoliša Kras iz sorte grozdja refošk. Teran ima veliko antioksidantov in se zaradi njih smatra kot eno bolj zdravilnih vin. Teranov najboljši sopotnik je kraški pršut, zato v Dutovljah tradicionalno poteka v mesecu avgustu “Praznik pršuta in terana”.

Slocks so poklon slovenski kulturni dediščini, okrašene z jedmi in predmeti, ki so Slovencem sveti, nas navdihujejo s ponosom in predstavljajo v svetu. Slocks nogavice imajo elemente in vzorce iz našega vsakdana – pa tudi tiste, ki se z njimi srečamo le ob posebnih priložnostih. Slocksice spodbujajo trajnostno in okolju prijazno modo, zato so narejene iz materialov, ki ne vsebujejo strupov ter nimajo negativnega vpliva na okolje.

Več izdelkov avtorja: slocks

Dodatne informacije

Teža 0.1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nogavice Teran SLOCKS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Mogoče vas zanima tudi:

Meni