izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Volnena odeja Baragaga

Cena: 259,00 Koda izdelka: 172123
Počisti izbiro
Click Here

V spletni prodaji je vidna le peščica izdelkov izbrane kolekcije, saj je glavna prodaja iz te unikatne kolekcije v naši ljubljanski poslovalnici Trgovine IKA. Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo poslali fotografije drugih barvnih različic izdelka, ki so trenutno na zalogi. Lahko jih tudi naročimo prav samo za vas : )

Opis izdelka

Ksenija Baraga je k svoji ponudbi industrijskega pletenja dodala nov izdelek, o katerem je sanjala toliko let: odejo. Volneno odejo, pisanih barv, različnih avtorskih vzorcev. Zagotovo vas bo očarala in boste z veseljem smuknili pod njo. Na odeji je motiv Peče, ki je sodobna interpretacija slovenske veziljske dediščine, značilne so bile belo – vezene peče iz zaledja Trsta.

Akademska slikarka Ksenija Baraga je iz svoje ljubezni in znanja do tekstila in pletenin ustvarila malo modno domačo obrt imenovano Baragaga. Baragaga že od leta 1985 plete in spleta pletene modne dodatke za ženske, moške in otroke. Šale in rokavice predvsem pa raznovstrna pokrivala Baragaga odlikujejo velik nabor živih in manj živih barvnih odtenkov, različni vzorci in prefinjene ter nenavadne barvne kombinacije. Vsi izdelki so narejeni iz kvalitetnih volnenih materialov v zelo majhnih, večinoma celo unikatnih serijah. Nekateri izdelki so ročno pleteni ali kvačkani, nekateri pa so pleteni na domačih pletilnih strojih, vsa dodelava je ročna. Baragaga ima od leta 2005 tudi kolekcijo industrijsko pletenih izdelkov. Vsi izdelki so narejeni v Sloveniji.

Dimenzije:

Odeja RDEČA: 155 x 210 cm

Odeja MODRA: 160 x 220 cm

Odeja RJAVA: 154 x 183 cm

Odeje so narejene iz: 100% extra fine merino volne

 

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 2500 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Volnena odeja Baragaga”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Živjo,
V IKI smo za božič spekli preveč piškotov,
pa so sedaj znižani.
Poskusi jih ali preseneti z njimi nekoga!
Da bo leto 2023 res sladko!

 
 

PREVERI 

Zapri

Meni