izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Osebna dišeča spremljevalka Aromica brez EO

Cena: 15,00 Koda izdelka: 576003001

6 na zalogi

Click Here

Osebna dišeča spremljevalka Aromica predstavlja prefinjenost, eleganco, visoko kakovost in naravno. Narejena je iz kakovostnih naravnih materialov – fine jute in kapoka, dodana je čista 100% mešanica visokokakovostnih eteričnih olj, ki ne samo prelepo dišijo ampak tudi dobrodejno vplivajo na naše počutje.

Opis izdelka

Osebna dišeča spremljevalka Aromica predstavlja prefinjenost, eleganco, visoko kakovost in naravno. Narejena je iz kakovostnih naravnih materialov – fine jute in kapoka, dodana je čista 100% mešanica visokokakovostnih eteričnih olj, ki ne samo prelepo dišijo ampak tudi dobrodejno vplivajo na naše počutje. K funkcionalnosti prispeva ročno izdelana lesena sponka (v obliki logotipa) iz slovenskega lesa, s katero lahko Aromico obesimo kamorkoli.

Z Aromico boste dvignili svoj intimni osebni prostor na višji nivo in v trenutku bo vaše počutje bolj lahkotno in pozitivno, saj izvirni vonji eteričnih olj na Aromici izboljšajo kakovost življenja. Vedno veš, kaj dihaš, in da so to čiste, naravne arome. Brez priloženega eteričnega olja.

Naj opozorimo, da Aromica ni klasičen osvežilec velikih prostorov, Aromica je predvsem osebna dišeča spremljevalka.

Najboljši del? Aromica ni ostala samo osvežilec za v avto. Zaradi svoje priročnosti se je prestavila iz avtomobila v torbico, iz torbice v pisarno, iz pisarne v omaro in iz omare ob vzglavnik. Zagotavlja dobro počutje na vsakem koraku. Če se naveličaš vonja, jo preprosto operi v pralnem stroju in nakapljaj z drugo dišavo. Vonj lahko vedno doziraš po svoje, zato ne bo nikoli premočen. Spoznaj svojo novo dišečo spremljevalko. 🌸

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Osebna dišeča spremljevalka Aromica brez EO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni