izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Osebna dišeča spremljevalka Aromica z eteričnim oljem

Cena: 21,00 Koda izdelka: 576001
Počisti izbiro
Click Here

Osebna dišeča spremljevalka Aromica predstavlja prefinjenost, eleganco, visoko kakovost in naravno. Narejena je iz kakovostnih naravnih materialov – fine jute in kapoka, dodana je čista 100% mešanica visokokakovostnih eteričnih olj, ki ne samo prelepo dišijo ampak tudi dobrodejno vplivajo na naše počutje.

Opis izdelka

Osebna dišeča spremljevalka Aromica predstavlja prefinjenost, eleganco, visoko kakovost in naravno. Narejena je iz kakovostnih naravnih materialov – fine jute in kapoka, dodana je čista 100% mešanica visokokakovostnih eteričnih olj, ki ne samo prelepo dišijo ampak tudi dobrodejno vplivajo na naše počutje. K funkcionalnosti prispeva ročno izdelana lesena sponka (v obliki logotipa) iz slovenskega lesa, s katero lahko Aromico obesimo kamorkoli.

Z Aromico boste dvignili svoj intimni osebni prostor na višji nivo in v trenutku bo vaše počutje bolj lahkotno in pozitivno, saj izvirni vonji eteričnih olj na Aromici izboljšajo kakovost življenja. Vedno veš, kaj dihaš, in da so to čiste, naravne arome. Dišave ki jih ponujamo so visoko kakovostna eterična olja, 100% eterična olja, brez oljnih ali drugih osnov.

Priloženo je eterično olje Cvetoči travnik ali Jutranji navdih.  

V Cvetočem travniku se prepletajo eterična olja vrtnicegrenivke in lesno kafrovčevo olje. Skupaj ustvarijo res prijetno dišavo, ki pomirja in prebuja hkrati. 

  • Eterično olje vrtnice (rosa damascena) se pogosto uporablja v aromaterapiji kot pripomoček za sprostitev in zmanjšanje simptomov, povezanih s stresom. Dokazano je, da vdihavanje vrtnice samo po sebi zniža raven adrenalina. Vonj vrtnice naj bi vplival pozitivno tudi na sanje.
  • Ho wood ali lesno kafrovčevo olje prinaša našemu eteričnemu olju Cvetoči travnik mehko leseno noto in cvetno aromo. Deluje neverjetno pomirjujoče. Zaradi vsebnosti kafre hkrati deluje tudi hladilno in je zato fantastična izbira za rdečo in srbečo kožo (nanašamo z ustreznim baznim oljem). To eterično olje je “must have” v času prehladov in sezonskih alergij, saj podpira respiratorni sistem in pomaga pri lajšanju dihanja.
  • Kaj pa grenivka? Tudi eterično olje grenivke je del Cvetočega travnika. Če se počutite odmaknjene in ste brezvoljni, vam lahko prav eterično olje grenivke pomaga, da prebudite več energije v sebi. Grenivka revitalizira in prebuja. Med drugim odpravlja stres in psihično utrujenost ter znižuje krvni pritisk. Lahko celo izboljša preobremenjeno, mastno ali nečisto kožo.

Jutranji navdih je aroma mešanica za prijeten začetek dneva in zagotavlja, da boste lahko zjutraj globoko zadihali in aktivno ustvarjali čez dan. Spodbuja koncentracijo in deluje očiščevalno v prostoru. Naravna eterična olja, ki se prepletajo v mešanici Jutranji navdih:

  • Atlaška cedra (Cedrus atlantica) prinaša toplo lesno noto. Deluje sproščujoče in prizemljuje ter prinaša vonj narave v naš prostor. Eterično olje atlaške cedre podpira dihala v času prehladov in pomaga pri izkašljevanju. Lajša vnetja in blaži otekline ter boleče sklepe.
  • Eterično olje limonine trave (Cimbopogon flexuosus) je eden najbolj učinkovitih naravnih repelentov. Odlično je za razkuževanje prostora, saj deluje protibakterijsko. Če se počutite odmaknjene in nimate volje, vam bo to eterično olje pomagalo k večji osredotočenosti in dvigu razpoloženja. Limonina trava prebudi več energije, revitalizira in prebuja. Odpravlja jutranjo utrujenost in napolni baterije, zmanjšuje stres in psihično utrujenost.
  • Citrusne note (limeta, limona) prinesejo predvsem lahkotnost, igrivost in dvig razpoloženja. Odlična so za osvežitev ozračja v prostoru, saj poleg tega da poskrbijo za dezinfekcijo zraka tudi odlično odpravljajo neprijetne vonjave v prostoru. Bistri um, poveča umsko sposobnost in ustvarja zaupanje.
  • Dodane so še esence nekaterih drugih eteričnih olj kot je kadilna bosvelija in pelargonija, ki doprinesejo k zaokroženosti arome in učinkovito delujejo proti tesnobi in občutkom ujetosti v trenutku.

Naravno eterično olje Jutranji navdih je kakovostna 100% mešanica eteričnih olj. V Jutranjem navdihu se prepletajo eterična olja predvsem atlaške cedre, limete in limonine trave. Skupaj z nekaterimi drugimi notami citrusov in zelenih not je ustvarjena osvežujoča dišava, ki prebuja in dviga razpoloženje. Mešanica eteričnih olj ni redčena in ima srednje dolgotrajen vonj. Vsebina: 5 ml.

Naj opozorimo, da Aromica ni klasičen osvežilec velikih prostorov, Aromica je predvsem osebna dišeča spremljevalka.

Najboljši del? Aromica ni ostala samo osvežilec za v avto. Zaradi svoje priročnosti se je prestavila iz avtomobila v torbico, iz torbice v pisarno, iz pisarne v omaro in iz omare ob vzglavnik. Zagotavlja dobro počutje na vsakem koraku. Če se naveličaš vonja, jo preprosto operi v pralnem stroju in nakapljaj z drugo dišavo. Vonj lahko vedno doziraš po svoje, zato ne bo nikoli premočen. Spoznaj svojo novo dišečo spremljevalko. 🌸

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Osebna dišeča spremljevalka Aromica z eteričnim oljem”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni