izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Osebna dišeča spremljevalka Aromica z eteričnim oljem

Cena: 21,00 Koda izdelka: 576001

6 na zalogi

Click Here

Osebna dišeča spremljevalka Aromica predstavlja prefinjenost, eleganco, visoko kakovost in naravno. Narejena je iz kakovostnih naravnih materialov – fine jute in kapoka, dodana je čista 100% mešanica visokokakovostnih eteričnih olj, ki ne samo prelepo dišijo ampak tudi dobrodejno vplivajo na naše počutje.

Opis izdelka

Osebna dišeča spremljevalka Aromica predstavlja prefinjenost, eleganco, visoko kakovost in naravno. Narejena je iz kakovostnih naravnih materialov – fine jute in kapoka, dodana je čista 100% mešanica visokokakovostnih eteričnih olj, ki ne samo prelepo dišijo ampak tudi dobrodejno vplivajo na naše počutje. K funkcionalnosti prispeva ročno izdelana lesena sponka (v obliki logotipa) iz slovenskega lesa, s katero lahko Aromico obesimo kamorkoli.

Z Aromico boste dvignili svoj intimni osebni prostor na višji nivo in v trenutku bo vaše počutje bolj lahkotno in pozitivno, saj izvirni vonji eteričnih olj na Aromici izboljšajo kakovost življenja. Vedno veš, kaj dihaš, in da so to čiste, naravne arome. Dišave ki jih ponujamo so visoko kakovostna eterična olja, 100% eterična olja, brez oljnih ali drugih osnov.

Priloženo je eterično olje Cvetoči travnik.  V Cvetočem travniku se prepletajo eterična olja vrtnicegrenivke in lesno kafrovčevo olje. Skupaj ustvarijo res prijetno dišavo, ki pomirja in prebuja hkrati. 

  • Eterično olje vrtnice (rosa damascena) se pogosto uporablja v aromaterapiji kot pripomoček za sprostitev in zmanjšanje simptomov, povezanih s stresom. Dokazano je, da vdihavanje vrtnice samo po sebi zniža raven adrenalina. Vonj vrtnice naj bi vplival pozitivno tudi na sanje.
  • Ho wood ali lesno kafrovčevo olje prinaša našemu eteričnemu olju Cvetoči travnik mehko leseno noto in cvetno aromo. Deluje neverjetno pomirjujoče. Zaradi vsebnosti kafre hkrati deluje tudi hladilno in je zato fantastična izbira za rdečo in srbečo kožo (nanašamo z ustreznim baznim oljem). To eterično olje je “must have” v času prehladov in sezonskih alergij, saj podpira respiratorni sistem in pomaga pri lajšanju dihanja.
  • Kaj pa grenivka? Tudi eterično olje grenivke je del Cvetočega travnika. Če se počutite odmaknjene in ste brezvoljni, vam lahko prav eterično olje grenivke pomaga, da prebudite več energije v sebi. Grenivka revitalizira in prebuja. Med drugim odpravlja stres in psihično utrujenost ter znižuje krvni pritisk. Lahko celo izboljša preobremenjeno, mastno ali nečisto kožo.

Naj opozorimo, da Aromica ni klasičen osvežilec velikih prostorov, Aromica je predvsem osebna dišeča spremljevalka.

Najboljši del? Aromica ni ostala samo osvežilec za v avto. Zaradi svoje priročnosti se je prestavila iz avtomobila v torbico, iz torbice v pisarno, iz pisarne v omaro in iz omare ob vzglavnik. Zagotavlja dobro počutje na vsakem koraku. Če se naveličaš vonja, jo preprosto operi v pralnem stroju in nakapljaj z drugo dišavo. Vonj lahko vedno doziraš po svoje, zato ne bo nikoli premočen. Spoznaj svojo novo dišečo spremljevalko. 🌸

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Osebna dišeča spremljevalka Aromica z eteričnim oljem”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni