izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Pleteni uhani Lussli zavoji

Cena: 29,50 Koda izdelka:
Počisti izbiro
Click Here

V spletni prodaji je vidna le peščica uhanov izbrane kolekcije, saj je glavna prodaja iz te unikatne kolekcije v naši ljubljanski poslovalnici Trgovine IKA. Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo poslali fotografije drugih barvnih različic izdelka, ki so trenutno na zalogi. Lahko jih tudi naročimo prav samo za vas :) Uhani so lahko tudi lepo darilo za vašo boljšo polovico, prijateljico, mamo ali osebo, ki vam nekaj pomeni.

Opis izdelka

Kolekcija Lussli zadosti tako okusu minimalista kot okusu tistega, ki si želi bogatega okrasja. Lussli je linija zanimivega, unikatnega in predvsem uporabnega tekstilnega pletenega nakita. Lussli unikatni pleten nakit je oblikovan s tehniko krožnega pletenja. Uporabljena je fina preja, ki ima lep lesk, kar pripomore k elegantnemu videzu nakita. Nakit je mehak, prijeten na dotik ter lahek, zaradi česar je njegova uporaba zelo praktična. Zaponke oz. kovinski deli niso alergeni in ne vsebujejo niklja. Narejeno v Sloveniji.

Ali ste vedeli?
Lussli nakit je bil izbran za protokolarna darila protokola republike Slovenije.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.005 kg
Material

, ,

Brez skrbi lahko

Velikost

"en zavoj" (4 x 3,5 x 0,4 cm), "polviseči" (4 x 2,5 x 0,4 cm), "za pripet" (2,5 x 2,5 x 0,4 cm), "zavoji" (7 x 3,5 x 0,4 cm)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pleteni uhani Lussli zavoji”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni