izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Čaj Quotea

Cena: 13,00 Koda izdelka: 565001
Počisti izbiro
Click Here

TEA + QUOTE = QUOTEA
12 vrečk črnega in belega čaja
Življenje je kot skodelica čaja, bistvo je v tem kako ga užiješ.

Opis izdelka

Na vsakem čajnem paketu se nahaja nova misel. Preberite jo in razmislite o njej. Kaj vam sporoča? Je to naključje ali odgovor na nekaj, kar že dolgo bega vaše misli? Zapisani citati so lahko odgovor na vaša vprašanja ali pa postanejo dobra iztočnica za pogovor, kadar čaj pijete v dobri družbi.
Postoj. Premisli. Užij.
Čajni paketi so pripravljeni tako, da se lahko del s citatom odtrga in shrani. Vsak čaj je skrbno izbran in ročno pakiran. Za ljubitelje dobrega čaja in dobrih misli.

ČRNI ČAJ (ASSAM)
SESTAVINE: Črni čaj Assam, koščki kandiranega manga, koščki kandiranega ananasa, cvetovi plavice, sončnični cvetovi, cvetovi vrtnic, cvetovi ognjiča in naravna aroma.
POSEBNOSTI: Aromatiziran črni čaj vas bo s kombinacijo manga in papaje odnesel v oddaljene tropske kraje.
PRIPRAVA: Za pripravo čaja uporabite svežo vodo. Čajno vrečko prelijete z vodo, ki je zavrela (100 °C) in pustite stati 3 – 5 min, odvisno od okusa. Čaj lahko prelijete dva do tri-krat.

BELI AROMATIZIRANI CAJ (JAPONSKA BELA ČEŠNJA) 6x:
SESTAVINE: Beli čaj Pai Mu Tan, zeleni Darjeeling, Fog tea, Lung Ching, Jasmin Jade Pearls, koščki češnje, kokosov čips, vrtnični popki in naravna aroma.
POSEBNOSTI: Uravnoteženost zelenega in belega čaja, cvetlična nota in podtoni češnje ustvarijo prijetno in nežno kombinacijo.
PRIPRAVA: Za pripravo čaja uporabite svežo vodo. Čajno vrečko prelijte z vodo, ki je zavrela in se ohladila na 80°C in pustite stati 1-3 minute, odvisno od okusa. Čaj lahko prelijete dva do tri-krat.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.200 kg
Dimenzije 10 × 10 × 10 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čaj Quotea”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni