izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Slika 43×33 Mimi

Cena: 25,9029,90 Koda izdelka: 241006
Počisti izbiro
Click Here

V svojih slikah Mimi želi zajeti njeno ljubezen do tega kraja in z drugimi deliti čustva, ki jih doživlja, dogodke, ki jih opaža in življenje, ki se dogaja okoli nje.

Opis izdelka

Maria Magdalena pravi, da ima res dolgo ime, zato jo prijatelji kličejo kar Marysia ali preprosto MiMi. Leta 2008 si je pridobila naslov magistra umetnosti na univerzi N. Kopernika na Poljskem. Njena priljubljena tehnika sta akvarel in črnilo. Pravi, da v življenju ne mara komplicirati, zato so teme njenih slik preproste – navdihuje jo vsakdanje življenje, majhni utrinki in trenutki. Ilustrira zgodbe, ki še niso napisane v knjigah, zgodbe, ki jih piše preprosto življenje.

Leta 2009 je prvič obiskala Slovenijo in se vanjo, tako pravi, takoj zaljubila. Sledila je glasu srca in v enem letu pustila vse ter se priselila v Slovenijo. Od takrat je Slovenija, še posebej Ljubljana del njene zgodbe in je prisotna v večini njenih del. V svojih slikah želi zajeti njeno ljubezen do tega kraja in z drugimi deliti čustva, ki jih doživlja, dogodke, ki jih opaža in življenje, ki se dogaja okoli nje. Nekoč veliki pisatelj H. C. Andersen je napisal, da je življenje samo po sebi najbolj čudovita pravljica in da je vsako življenje pravljica, napisana z Božjim prstom in na to se MiMi vedno poizkuša spomniti.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.250 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Slika 43×33 Mimi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni