izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Toaletka Urssula bež

Cena: 27,00 Koda izdelka: 166001003

Ni na zalogi

Click Here

V spletni prodaji je vidna le peščica izdelkov izbrane kolekcije, saj je glavna prodaja iz te unikatne kolekcije v naši ljubljanski poslovalnici Trgovine IKA. 
Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo poslali fotografije drugih barvnih različic izdelka, ki so trenutno na zalogi. Lahko jih tudi naročimo prav samo za vas : )

Opis izdelka

Elegantna ročno potiskana toaletna torbica Urssula, ki pa se dobro počuti tudi v vlogi denarnice ali male večerne torbice.
Zunanjost toaletke je izdelana iz kakovostnega tapetniškega blaga, notranjost pa iz bombažnega poplina. Toaletna torbica je na voljo tudi v drugih barvnih različicah, ki jih lahko najdete tukaj: toaletna torbica Urssula

Vsak izdelek je pred šivanjem potiskan s tehniko sitotiska. Urssula je znamka, ki jo v majhni delavnici z veliko ljubezni in pozornosti ustvarja Urška. Izdelki, večinoma unikati, so ročno potiskani z vzorci (sitotisk in ročno izdelane štampiljke), za katere navdih išče v naravi, arhitekturi in ljudskih vzorcih. Največ zadovoljstva pri ustvarjanju ji daje igranje z novimi kombinacijami vzorcev in barv in zamišljanje novih praktičnih in lepih izdelkov … pri tem pa sanja o večji delavnici …
Narejeno v Sloveniji.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.150 kg
Dimenzije 18 × 11.5 × 3 cm
Origin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Toaletka Urssula bež”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Darilo ob nakupu MOIKA NaturalCosmetics

Želite svoji koži le najboljše? Izberite iz lokalnih ekoloških sestavin izdelano naravno kozmetiko.
Ob vsakem nakupu izdelkov MOIKA NaturalCosmetics si lahko izberete darilce. Ob nakupu  izdelkov nad 50 € 
pa mini potovalno različico.

 

VEČ O KOZMETIKI IN DARILU

 

Meni