izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Vida Igličar: 100 dni za boljšo mene

Cena: 27,99 Koda izdelka: 570001

2 na zalogi

Click Here

Vabljeni na 100-dnevno potovanje do boljšega počutja z enim majhnim dobrim dejanjem na dan.

Opis izdelka

Vabljeni na 100-dnevno potovanje do boljšega počutja z enim majhnim dobrim dejanjem na dan.

Mlada ilustratorka in oblikovalka Vida Igličar je na svoji ustvarjalni poti že kot študentka izkazala velik talent in nadpovprečnost. Tudi na poklicni poti je hitro napredovala – vse do umetniške direktorice na osrednji slovenski oglaševalski agenciji. Vendar jo je na tej poti nenadejano čakala tudi velika osebna preizkušnja, boj z izgorelostjo.

Ob okrevanju in spopadanju z vsemi težavami, ki jih prinaša izgorelost, se je lotila posebnega izziva: v stotih dneh bo s po enim dobrim dejanjem na dan izboljšala svoje življenje. Vsakič je odgovorila na 3 ključna vprašanja, odgovore opremila z ilustracijo, oboje objavila na Instagramu in takoj pritegnila pozornost medijev ter sledilcev. Zdaj je pred nami še lična in navdihujoča knjižna izdaja, obogatena z avtoričinim uvodom, avtorskimi ilustracijami in dodatkom – »dnevnikom«, s katerim k 100 boljšim dejanjem vabi vsakega bralca: »Ko sem se sama spoprijemala z izzivi, sem se v upanju, da se velike spremembe začnejo z majhnimi koraki in da se zadovoljstvo skriva v majhnih stvareh, podala na pot k boljšemu telesnemu in duševnemu počutju. Vabim vas, da tudi vi stopite iz cone udobja in spet odkrijete radost in veselje.« Avtorica knjige danes o sebi rada pove, da je zagnana iskalka smisla in osebnega zadovoljstva, navdušenka nad naravo ter občudovalka estetike in minimalizma.

Vida Igličar (1991) je umetniška direktorica, grafična oblikovalka in ilustratorka. Svojo pot je začela s študijem oblikovanja in ilustracije na univerzi De Montfort v britanskem mestu Leicester, ki ga je končala z nagrado za najboljšo študentko v letniku. Po vrnitvi v Slovenijo se je zaposlila v oglaševalski agenciji Pristop, kjer je napredovala v umetniško direktorico in za ekipno ustvarjene projekte prejela številne domače in tuje nagrade na področju oblikovanja in oglaševanja. Po izkušnji z izgorelostjo je stopila na samostojno podjetniško pot.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vida Igličar: 100 dni za boljšo mene”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni