izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Vsemu SEM kos + piškoti + voščilnica

Cena: 31,60 Koda izdelka:
Piškoti z napisom Kuki 150 g (različni okusi) - OLDS KUL

Ni na zalogi

Slika Vsemu Kos 10x15 - 004 SEM

2 na zalogi

Voščilnica 'Hvala'

13 na zalogi

Izberite napis na piškotih

  • Min: 1 charactersMax: 20 characters

Product total

Options total

Grand total

Click Here

Čudovit darilni paket za vsako žensko, ki uživa v majhnih stvareh. Motivacijski artprint,  piškoti z napisom in voščilnica.

Opis izdelka

Vsemu  kos uokvirjen artprint 10 x 15 cm

Uokvirjen artprint Helene Vedrič, ki ga lahko obesimo na steno ali pa ga samostojno postavimo na polico ali pisalno mizo. Vse grafike so lastnoročno podpisane in opremljene z datumom. K izdelku priložimo tudi darilno embalažo.

Piškoti KUKI ( 150 g)

Sestavine piškotov Kuki “OLDS KUL”: pirina moka, sladkor, maslojajca, orehi,temna čokolada (kakavova masa, sladkor, nemasten kakav v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije; kakavovih delcev najmanj 82,5 % in najmanj 38 % kakavovega masla), mlečna čokolada (sladkor, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, sirotka v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije), kakav v prahu, bio pecilni prašek iz vinskega kamna (koruzni škrob, kislina: monokalijev tartrat, natrijev hidrogenkarbonat), cimet.

Sestavine piškotov Kuki “FUL ČOKO”: pšenična moka, sladkor, maslo, temna čokolada (kakavova masa, sladkor, nemasten kakav v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije; kakavovih delcev najmanj 82,5 % in najmanj 38 % kakavovega masla), mlečna čokolada (sladkor, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, sirotka v prahu, posneto mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije), jajca, kakav v prahu, bio pecilni prašek iz vinskega kamna (koruzni škrob, kislina: monokalijev tartrat, natrijev hidrogenkarbonat)Izdelek lahko vsebuje sledi oreščkov.

 

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vsemu SEM kos + piškoti + voščilnica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Meni