izbrano slovensko | Trgovina IKA | (01) 232 17 43 |

Vzgojiteljski planer za šolsko leto 2021/22 – ZLAT

Cena: 25,90 Koda izdelka:
Click Here

Vzgojiteljski planer za šolsko leto 2021/22, ki spada v linijo Zmorem, kjer nastajajo še vzgojiteljski, mladinski, študentski in splošni planerji, ti bo v prihajajočem šolskem letu pomagal pri tem, da boš vse, kar potrebuješ pri delu, imel zbrano na enem mestu.

Opis izdelka

Vzgojiteljski planer za šolsko leto 2021/22, ki spada v linijo Zmorem, kjer nastajajo še vzgojiteljski, mladinski, študentski in splošni planerji, ti bo v prihajajočem šolskem letu pomagal pri tem, da boš vse, kar potrebuješ pri delu, imel zbrano na enem mestu. Planer je v velikosti formata A5, ima trdi platnici in kvalitetne notranje liste. Med posameznimi sklopi so umeščeni trši listi, ki
omogočajo lažje pregledovanje posameznih sekcij. Planer je zvezan s spiralno vezavo, tako da ga lahko imamo popolnoma odprtega ali pa ga obrnemo naokoli in imamo pred sabo A5 format, odvisno od tega, kaj pač v danem trenutku potrebujemo.

Ima 258 strani, na katerih boste našli splošni del (letni koledar, zapiski s sestankov, osnovni podatki o delu) in mesečni del, kjer je na začetku umeščen mesečni pregled, nato pa sledijo tedenske razpredelnice za lažje načrtovanje dela. Po tem sledi prostor za zapis spremljanja 24 otrok.

Z doplačilom je na planer možno dodati tudi personalizacijo – ime.

Več izdelkov avtorja:

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vzgojiteljski planer za šolsko leto 2021/22 – ZLAT”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Darilo ob nakupu MOIKA NaturalCosmetics

Želite svoji koži le najboljše? Izberite iz lokalnih ekoloških sestavin izdelano naravno kozmetiko.
Ob vsakem nakupu izdelkov MOIKA NaturalCosmetics si lahko izberete darilce. Ob nakupu  izdelkov nad 50 € 
pa mini potovalno različico.

 

VEČ O KOZMETIKI IN DARILU

 

Meni