MADRES

Ročno izdelana in naravna kozmetika

Sodobne ženske smo skupek neštetih vlog. Ženske vladamo svetu, smo vsestranske, kadar je potrebno, lahko ženske premikamo tudi gore. Zato je še toliko bolj pomembno, da se v tej neizogibni naglici življenja od časa do časa ustavimo, poskrbimo zase in si privoščimo najboljše. Tudi kreatorka kozmetike Madres je ženska. Ženska, ki se je odločila, da želi drugim ženskam (in tudi moškim) ponuditi kozmetiko iz naravnih sestavin, ročno zmešano, ki bo resnično učinkovala.

MArjeta DRESar, idejna mama Madresa

“Naravno negovalno kozmetiko si že vrsto let pripravljam sama, s tem se vračam h koreninam, k veščinam naših mam, tet in babic. Ker v svojih recepturah uporabljam samo naravne in najboljše sestavine, sem to želela ponuditi tudi drugim ženskam. Vrnitev k naravi  zame pomeni tudi to, da je izdelek enostaven za uporabo in okolju prijazen. Premišljena zasnova in sestava embalaže omogoča, da le-ta ne obremenjuje okolja, saj se po uporabi popolnoma reciklira in razgradi ter tako sklene krog z naravo.”

Madres kozmetika je pisana na kožo vsem sodobnim ženskam in moškim, ki želijo poskrbeti zase brez odvečne kemije in so hkrati okoljsko odgovorni. V svoje deozodorante resnično verjamem. Vsak izdelek je pripravljen iz skrbno izbranih sestavin, posebej pa se posvetim tudi mešanici vonjev, ki je svojevrsten podpis vsakega od izdelkov družine Madres. Dokazujem, da je glamur lahko naraven, predvsem pa okolju prijazen.