Search icon

Pralne blazinice

Madres

25,90 

10 frotirastih bombažnih blazinic, pralna vrečka in lična posodica za shranjevanje. Prijazno do okolja, vaše kože in zelo praktično.

 

4 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu
SKU: 359005 KATEGORIJE: ,

Naravno negovalno kozmetiko si že vrsto let pripravlja sama, s tem se vrača h koreninam, k veščinam naših mam, tet in babic.
Ker v svojih recepturah uporablja samo naravne in najboljše sestavine, si je želela to ponuditi tudi drugim ženskam.

Vrnitev k naravi zanjo pomeni tudi to, da je izdelek enostaven za uporabo in okolju prijazen. Premišljena zasnova in sestava embalaže omogoča, da le-ta ne obremenjuje okolja, saj se po uporabi popolnoma reciklira in razgradi ter tako sklene krog z naravo.

Pralne blazinice Madres iz trpežnega fotirja in puhastega bombaža za vsakodnevno uporabo so primerne za odstranjevanje ličil, nanašanje tonikov, nežni piling, dodatno globinsko čiščenje kože in masažo.

V letu 2022 so prejele Eco Lifestyle Editor’s choice award Beaity Shortlist.

Blazinice po uporabi sperite s toplo vodo in milom. Temeljiteje pa jih operite v pralnem stroju z ostalim bombažem in temperaturi do 60 stopinj C. Vzdržijo 250+ pranj. Priložena bombažna pralna vrečka pa bo poskrbela, da vaših pralnih blazinic ne bo doletel sindrom izgubljenih nogavic.

Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo