Search icon

Kamilična pomirjujoča vodica

MOIKA

16,90 

Ta nežna obrazna vodica je oblikovana tako, da je primerna za vse tipe in stanja kože. Izbrana mešanica kamiličnega ter rmanovega hidrolata posebej blagodejno deluje na vneto, razdraženo ter suho kožo. Za najbolj delikatna kožna stanja primeren tonik lahko služi tudi kot osvežilec kože večkrat dnevno in je odlična podlaga za nanos oljnih serumov in krem.

Kaj nam je še posebej všeč?

Vse glavne sestavine so ročno nabrane nekje v naravi, daleč stran od hrupnih cest.

Ni na zalogi

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani

V osrčju Kozjanskega parka, na neokrnjenih zelenih travnikih rastejo rož’ce in zelišča, obdelana le z jutranjo roso in sončnimi žarki. Darja je v njih videla veliko več kot samo lepoto. Na svojem posestvu je posadila nasad in jih preoblikovala v koži prijazno in učinkovito naravno kozmetiko.

MOIKA NaturalCosmetic pri svoji kozmetiki uporablja le sveže sestavine iz lokalnega okolja, velik del iz lastne zeliščne kmetije Švigl, ki se nahaja v osrčju Kozjanskega parka. Pri izdelavi ji na pomoč priskočijo tudi mikro dobavitelji, majhne kmetije, s trajnostnim in ekološkim načinom pridelave. Njen moto »Iz zemlje v stekleničko« še kako drži.

KAKO SE JE ZAČELO: Iz ljubezni do narave in kozmetike.
OD KOD PRIHAJA: Iz osrčja neokrnjene narave Kozjanskega parka.
ZNAČILNOSTI: Naravno, sveže, lokalno.
PRIPOROČILO: Tako kot nahraniš sebe, nahrani še svojo kožo.

Primeren za:

Zelo občutljivo, suho in razdraženo kožo

Poglavitne sestavine:

Rman, kamilica, plavica, pšenični protein

Delovanje:

Protivnetno, vlažilno, pomirjujoče

Vonj:

Nežno kamiličen; ne vsebuje eteričnih olj

Uporaba:

Tonik uporabljamo kot zaključek čiščenja ali ga po potrebi razpršimo na razdraženo in vneto kožo. Lahko ga uporabite tudi kot podlago za nanos z olji bogatejših krem in mazil, saj poveča vpojnost negovalnih produktov.

Sestavine/ INCI:

Sestavine/ INCI tonika kamilična pomirjujoča vodica: Aqua, Chamomilla Recutita Flower Water (hidrolat nemške kamilice), Anthemis Nobilis Flower Water (hidrolat rimske kamilice), Achillea Millefolium Flower Water (hidrolat rmana), Lavandula Angustifolia Flower water (hidrolat sivke), Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Hydrolyzed Wheat Protein (hidrolizirani pšenični protein), Sodium Lactate, Centaurea Cyanus Flower Extract (izvleček plavice), Chamomilla Recutita Flower Extract (izvleček nemške kamilice).

*iz naravnih eteričnih olj

Volumen: 100 ml
Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo