Search icon

ARCO – mlinček za kavo

Goat story

210,00 450,00 

ARCO je izjemno natančen mlinček za kavo, ki je lahko povsem električen, ali pa ga uporabite kjerkoli, saj ga lahko uporabljate kot ročni mlinček. Da bo vedno dišali po sveže zmleti kavi – takšna je najboljša.

Kaj nam je še posebej všeč?

Res je šik za sodoben dom.

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani
SKU: ARCO - mlinček za kavo KATEGORIJE: , , , , , ,

Ko moči združita oblikovalski studio in inovativno podjetje s slovenskimi stekleničkami za vodo, se rodijo same odpičene ideje. Najprej so zasnovali Goat Mug, povsem drugačno in izven okvirjev narejeno skodelico, katere zasnova je kar nekaj časa ležala v predalu. Idejo so uresničili na Kickstarterju in naredili preboj na ameriškem trgu. A njihova domišljija se ni ustavila samo pri skodelici. Ideje so cvetele in kmalu so zasnovali cel kup pripomočkov za kavoljubce.

KAKO SE JE ZAČELO: Z idejo in združitvijo dveh uspešnih podjetij.
OD KOD PRIHAJA: Mit o odkritju kave pravi, da naj bi kavo odkrile koze v Etiopiji. Ko so jo poskusile, so postale zelo zelo živahne. Nastal je GOAT STORY.
ZNAČILNOSTI: okusno, nadstandardno, inovativno.
PRIPOROČILO: Kupite svojo najljubšo kavo in jo pred vsako skodelico sveže zmeljite. Ima svoj čar.

goat-story

ARCO povezuje dva kavna svetova: enostavnost uporabe in udobje električnih mlinčkov ter izjemno kakovost mletja ter vsestranskost ročnih mlinčkov.

ARCO ima 240 nastavitev mletja, tako da lahko meljete kavo za vse vrste priprave: turška, espresso, filter, french press, cold brew in vse, kar še pride vmes.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo