Search icon

Cvetlična osvežilna vodica

MOIKA

19,90 

Osvežilni, poživljajoč in nežen tonik je primeren za vse tipe kože. Poleg vlažilcev vsebuje še negovalno komponento, kar je njegova sladka posebnost. Formuliran na osnovi aromatičnih vodic melise in dišeče pelargonije bo vašo kožo očistil nečistoč, jo pomiril in pripravil na vlaženje.

Kaj nam je še posebej všeč?

Vse glavne sestavine so ročno nabrane nekje v naravi, daleč stran od hrupnih cest.

4 na zalogi

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani

V osrčju Kozjanskega parka, na neokrnjenih zelenih travnikih rastejo rož’ce in zelišča, obdelana le z jutranjo roso in sončnimi žarki. Darja je v njih videla veliko več kot samo lepoto. Na svojem posestvu je posadila nasad in jih preoblikovala v koži prijazno in učinkovito naravno kozmetiko.

MOIKA NaturalCosmetic pri svoji kozmetiki uporablja le sveže sestavine iz lokalnega okolja, velik del iz lastne zeliščne kmetije Švigl, ki se nahaja v osrčju Kozjanskega parka. Pri izdelavi ji na pomoč priskočijo tudi mikro dobavitelji, majhne kmetije, s trajnostnim in ekološkim načinom pridelave. Njen moto »Iz zemlje v stekleničko« še kako drži.

KAKO SE JE ZAČELO: Iz ljubezni do narave in kozmetike.
OD KOD PRIHAJA: Iz osrčja neokrnjene narave Kozjanskega parka.
ZNAČILNOSTI: Naravno, sveže, lokalno.
PRIPOROČILO: Tako kot nahraniš sebe, nahrani še svojo kožo.

Primeren za:

Vse tipe kože, predvsem za zrelo in občutljivo

Poglavitne sestavine:

Dišeča pelargonija, melisa, plavica, pšenični protein

Delovanje:

Osveži, pomirja, neguje, vlaži

Vonj:

Diskreten vonj mešanice hidrolatov, prevladuje sveža cvetna nota

Uporaba:

Tonik razpršimo ali z bombažno krpico nanesemo na očiščen obraz in dekolte, nato nadaljujemo dnevno nego z najljubšo vlažilno kremo Moika ali Ričkovim oljnim serumom za večerno razvajanje.

Sestavine/ INCI:

Sestavine/ INCI tonika Cvetlična osvežilna vodica: Aqua, Pelargonium Graveolens Flower Water (hidrolat dišeče pelargonije), Melissa Officinalis Water (hidrolat melise), Glycerin, Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Hydrolyzed Wheat Protein (hidrolizirani pšenični protein), Sodium Lactate, Althaea Officinalis Extract (izvleček navadnega sleza), Centaurea Cyanus Flower Extract (izvleček plavice).

*iz naravnih eteričnih olj

Volumen: 100 ml
Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo