Search icon
-0%

Detergent za pomivanje posode

EQUA CARE

4,00 12,40 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 4,00 .

EQUA CARE detergent za posodo z dvema polniloma in dozirnikom. Zelo učinkovit proti madežem, hkrati pa je po izpiranju 100 % biološko razgradljiv. Prav tako je nežen do vaše kože in ni strupen v stiku z  jedilnim priborom in posodo.

Kaj nam je še posebej všeč?

Oblikovno dovršeno embalažo uporabljamo vedno znova in tako postane naš dom eleganten, okolju prijazen in brez kričečih embalaž.
NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani
SKU: EQUA CARE KATEGORIJE: , , ,

Pri EQUA verjamejo v gradnjo boljšega jutri s trajnostnimi izdelki. V preteklih desetih letih so ponosno predstavljali steklenice za vodo EQUA, zasnovane za večkratno uporabo. Z eno samo prodano steklenico so uspeli zmanjšati uporabo kar 217 plastenk.

A njihova želja seže še dlje. Z EQUA CARE želijo pomagati zmanjšati še več plastičnih odpadkov za enkratno uporabo. Trajnost je jedro EQUA CARE. Blagovno znamko so želeli ustvariti z mislijo na celoten življenjski cikel izdelka, od proizvodnje, transporta, uporabniške izkušnje in vpliva, ki ga ustvari, ko je izdelek odstranjen. Celotna filozofija je ovita okoli ideje popolne preglednosti in resnične SKRBNOSTI za dobro počutje in planet. Zato so izdelki primerni za ponovno polnjenje in ponovno uporabo ter zasnovani tako, da bodo služili vse življenje.

KAKO SE JE ZAČELO: Z mislijo in željo po spremembi.
OD KOD PRIHAJA: Iz glav mojstrskih umov uveljavljenega podjetja.
ZNAČILNOSTI: Prijazno do okolja, naravno, nežno, trajnostno.
PRIPOROČILO: Ko sprazniš, naročiš le nova polnila, ki jih z vodo zmešaš.

Vonj

Iz naravnih eteričnih olj so ustvarili mešanico citrusov sladka pomaranča, limeta, limona, bergamotka, limonska trava.

Uporaba

Za mešanje formule EQUA CARE sledite tem 7 korakom:

  1. Dozirnik EQUA CARE napolnite s toplo vodo iz pipe do oznake.
  2. Dodajte polnilo s formulo v prahu. Vrečko za ponovno polnjenje vstavite skozi ozko grlo, da preprečite vdihavanje praška. Stresajte, dokler ni prazen.
  3. Zaprite razpršilnik.
  4. Dozirnik stresajte 30 sekund, da se sestavine premešajo in prašek aktivira.
  5. Optimalna gostota izdelkov na osnovi gela bo dosežena v 15 minutah.
  6. Ko mešate formulo, se lahko v steklenički pojavi nekaj pritiska. Lahko ga sprostite tako, da odvijete črpalko – lahko se pojavi nekaj dodatne pene. Očistite dozirnik in pripravljen je za uporabo.
  7. Da bo vaš dozirnik EQUA CARE v brezhibnem stanju, priporočamo, da pred vsakim polnjenjem splaknete stekleničko in očistite nastavek črpalke.
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo