Search icon

GINA – naprava za filter kavo

Goat story

147,00 250,00 

GINA je inovativna naprava za pripravo filter kave, ki omogoča pripravo na tri različne načine (pour over, immersion in cold drip). Za vse tiste kavoljubce, ki jim je mar, kako naredijo svojo kavo.

Kaj nam je še posebej všeč?

Res je šik.

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani

Ko moči združita oblikovalski studio in inovativno podjetje s slovenskimi stekleničkami za vodo, se rodijo same odpičene ideje. Najprej so zasnovali Goat Mug, povsem drugačno in izven okvirjev narejeno skodelico, katere zasnova je kar nekaj časa ležala v predalu. Idejo so uresničili na Kickstarterju in naredili preboj na ameriškem trgu. A njihova domišljija se ni ustavila samo pri skodelici. Ideje so cvetele in kmalu so zasnovali cel kup pripomočkov za kavoljubce.

KAKO SE JE ZAČELO: Z idejo in združitvijo dveh uspešnih podjetij.
OD KOD PRIHAJA: Mit o odkritju kave pravi, da naj bi kavo odkrile koze v Etiopiji. Ko so jo poskusile, so postale zelo zelo živahne. Nastal je GOAT STORY.
ZNAČILNOSTI: okusno, nadstandardno, inovativno.
PRIPOROČILO: Odpravite se na raziskovanje najboljših okusov, kar jih kava nudi.

goat-story

Kako deluje?

Gina omogoča pripravo kave na tri različne načine: klasični filter s prelivanjem (pour over), metoda z namakanjem (immersion) ter hladna priprava kave s počasnim kapljanjem (cold drip). GINA omogoča tudi pripravo čaja.

Gina Basic & Gina Smart 

Smart je z vgrajeno tehtnico, da vam pomaga pri ustvarjanju idealnega recepta in raziskovanju okusov, ki jih ponuja kava, brez da bi potrebovali dodatno tehtnico za tehtanje kave in vode.

Tehnični list

Tehnični list GINA

Tehnični list GINA smart

gina
Barva: Bela, Črna
Teža: 0.4 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo