Search icon

Najlepši par ‘Gospa’

61,90 

Najlepši par ‘Gospa’ je prelepo darilo za mame, ki so rade urejene in samozavestno hodijo po poti življenja.

Darilo so odlično poda v mat vrečko ali darilno zavijanje – izberi v košarici.

1 na zalogi

33,30 
1 × Voščilnice za mamo

14 na zalogi

3,60 
25,00 

1 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Klavdija Zupanc je že kot osnovnošolka izjemen umetniški talent pokazala. Že pri enajstih letih je naredila svojo prvo umetniško grafiko, ki jo še danes hrani. Na njej je upodobila pokrajino z mavrico, ribnik z ribami in ptice v krošnjah drevesa. Odločitev za nadaljnje šolanje je bila lahka.

Po končanem študiju je svoj umetniški kotiček ustvarila kar v praznem, zapuščenem podstrešju domače hiše, ki ga je spremenila v pravi atelje. Tam še danes nastajajo igrive grafične ilustracija z motivi, ki nas obkrožajo v vsakdanjem življenju. Od kar pa je postala mamica pa se tudi kakšen otroški v njenem naboru najde.

Njen namen je prikazati, da je mogoče oblikovati in izdelovati oblačila in nakit na način, ki ne izkorišča okolja, naravnih virov in osnovnih človekovih pravic.
Lucie je nadarjena oblikovalka in ustvarjalka znamke LUCI, ki v svojem ateljeju v Mariboru, z ljubeznijo ročno oblikuje, kroji, šiva in pakira. Študirala je oblikovanje in tekstilne materiale na Univerzi v Mariboru, kjer je pridobila poglobljeno znanje o tkaninah in oblačilni tehnologiji ter raziskovala sodobno modo in njene manj privlačne plati. Lucie je svojo strast do trajnostne in brezčasne mode prenesla v svoje delo, kjer se zavzema za minimalističen dizajn, udobno prileganje in uporabo naravnih, visokokakovostnih materialov. Prepričana je, da bi morala biti moda preprosta in udobna, hkrati pa odsevati zavesten življenjski slog, ki ne obremenjuje okolja, ne izkorišča naravnih virov ali krši pravic delavcev.

Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo