Search icon

Najlepši par ‘Hvala ti’

36,41 

Najlepši par ‘Hvala ti’ izraža hvaležnost mami, za vse, kar je storila. Vsebuje čokolado za posladkat, skodelico, da bo vedno iz najlepše pila kavo in kartico, da svoje misli še na papir preneseš.

Zavijanje izberite v košarici.

1 na zalogi

3,66 
1 × Skodelica Caffelatte

Ni na zalogi

26,90 

11 na zalogi

5,85 

Ni na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Začelo se je s predniki, ki so s srcem in dušo gospodarili na svoji zemlji v majhni vasici Tešanovci v Prekmurju.
Najprej je stal vinotoč, kasneje so prenovili počitniško domačijo. Ta mladi pa so pričeli pisati svojo zgodbo. Nastala je podeželska čokoladnica, osnovana na ljubezenski zgodbi. Tomaž, mladi gospodar, je za svojo ljubljeno izbranko Jasmino ustvaril čokoladne poljube, ne vedoč, da se bo v njem prebudila tudi strast do izdelovanja čokolade.

Simonu Pavlincu je keramika bila že v zibko položena. Njegova starša, Karel in Marta Pavlinc, že leta ustvarjata prečudovito keramiko v zaledju slovenskega Primorja. V idiličnem okolju doma se prepletata povezanost z naravo in umetnost dveh generacij.
Nič nenavadnega ni, da je že mladi Simon radovedno in vedoželjno spremljal svoja starša pri delu in podedoval njun talent ter ljubezen do ustvarjanja. Skozi leta je izpilil svoj način dela in nas danes navdušuje z edinstvenimi keramičnimi izdelki za vsako priložnost.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo