Search icon

Najlepši par ‘Kavoljubka’

66,00 

Najlepši par za vse ljubitelje kave. Sodobna džezva Oto in podstavek za skodelico z motivom cvetlice. Da bo kava vedno spominjala nate.

Zavijanje, vrečko ali žakeljček izberi v košarici.

55,00 

4 na zalogi

11,00 

4 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Čeprav je Miriam svojo pot začela v študiju arhitekture, jo je življenje vodilo po drugačni poti. Kljub rokovanju z oblikovanjem interierjev ni nikoli prav zares okusila arhitekturnega sveta.

Namesto tega je odkrila svojo strast v prodaji, spletnem trženju in ohranjanju kreativnega stika z ljudmi. Popoldnevi so namenjeni njenemu pravemu klicu – oblikovanju pod blagovno znamko MIMI. Ta znamka, ustanovljena leta 2007 iz strasti do ustvarjanja lepote, odseva Miriamino igro z minimalističnimi oblikami in inovativnimi materiali.

Ko moči združita oblikovalski studio in inovativno podjetje s slovenskimi stekleničkami za vodo, se rodijo same odpičene ideje. Najprej so zasnovali Goat Mug, povsem drugačno in izven okvirjev narejeno skodelico, katere zasnova je kar nekaj časa ležala v predalu. Idejo so uresničili na Kickstarterju in naredili preboj na ameriškem trgu. A njihova domišljija se ni ustavila samo pri skodelici. Ideje so cvetele in kmalu so zasnovali cel kup pripomočkov za kavoljubce.

Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo