Search icon

Najlepši par ‘Mommy’

102,90 

Najlepši par ‘Mommy’ vsebuje srebrne uhane s pentljo, ki simbolizirajo materinstvo in cvetlično – ročno potiskano voščilnico.

Darilo so odlično poda v šik žakelj, mat vrečko ali darilno zavijanje – izberi v košarici.

2 na zalogi

97,00 

4 na zalogi

5,90 

2 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Ko marketinška navdušenka in članica korporativne delovne sile začne slediti svojim sanjam, nastane edinstven, ročno oblikovan nakit. Iz hobija je Sanda z veliko volje razvila blagovno znamko srebrnega nakita Sanda Vidmar Jewelry s posebno, čutno zgodbo v le dveh letih. Uspešno.
Pred svojo delovno mizo preživi večino svojega čas. Tam ustvarja nakit, se uči, uničuje, pili, reže, spajka, predvsem pa uživa. Izdelovanje nakita je bila vedno njena strast in ljubezen. Če jo poznate, je velika verjetnost, da vas je nekem trenutku prijateljstva presenetila s kosom ročno izdelanega nakita.

Klavdija Zupanc je že kot osnovnošolka izjemen umetniški talent pokazala. Že pri enajstih letih je naredila svojo prvo umetniško grafiko, ki jo še danes hrani. Na njej je upodobila pokrajino z mavrico, ribnik z ribami in ptice v krošnjah drevesa. Odločitev za nadaljnje šolanje je bila lahka.
Vpisala se je na umetniško gimnazijo in kasneje tudi študij nadaljevala v tej smeri. Kot absolventka se je izpopolnjevala na področju grafike čez meja Slovenije, na Portugalskem. Kjer je spoznala nove veščine in tehnike ustvarjanja.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo