Search icon

Najlepši par ‘Mrzle roke’

Od 43,49 

Najlepši par ‘Mrzle roke’ vsebuje rokogrelčke za balanco in voščilnico. Ogrel/a si že srce, sedaj pa svoji boljši polovici ogrej še roke.

Zavijanje izberi v košarici.

11 na zalogi

3,60 
39,90 

11 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Trajnostno naravnana urbana kolesarka, športnica, podjetnica in mama dveh že odraslih otrok Karin se je v službo, kjer se je ukvarjala z razvojem inovativnih izdelkov, redno s kolesom vozila.

V hladnejših mesecih jo je pogosto zeblo v roke, saj usnjene rokavičke niso bile dovolj, debele smučarske rokavice pa niso pristajale k volnenemu plašču ali k elegantni bundi. Zato si je inovativna Karin med klepetom z znano slovensko oblikovalko, hčero Almire Sadar – Cilko Sadar, zamislila rešitev – elegantne kolesarske nadrokavice in jih poimenovala rokogrelčki, ki jih zdaj poznamo kot Mittske. Z njimi lahko ostanete na toplem in ste videti kul! Poiskala je predano ekipo, s katero si delijo strast, da naredijo nekaj lepega in odgovornega za našo družbo.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo