Search icon

Najlepši par ‘Roz’ca’

32,50 

Najlepši par ‘Roz’ca’  je za mamo, ki ima vrtnice, saj ga bogati temna vrtnična čokolada, minimalistični uhani in cvetlična ročno potiskana voščilnica.

Darilo so odlično poda v šik žakelj, mat vrečko ali darilno zavijanje – izberi v košarici.

5 na zalogi

7,20 

4 na zalogi

19,50 

15 na zalogi

5,80 

4 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Ko se združijo štirje ljudje, ki so ljubitelji najboljšega, nastane temna čokolada z okusom damaščanske vrtnice. Janja, vodja projekta, je v svoje vrste povabila strokovnjakinjo za vrtnice Katjo, čokoladarja Boštjana in ilustratorko Tamaro. Skupaj jim je uspelo ustvariti čokolado, ki preseže pričakovanja gurmanov in poskrbi, da se njen okus še dolgo pomni. Vse zdravilne učinkovine glavnega para pa ostanejo nedotaknjene in vplivajo na dobro počutje.
Eterično olje damaščanske vrtnice je poznano po svojem visokem valovanju, s katerim pomirja, sprošča, dviga razpoloženje in razveseljuje. Ko je v kombinaciji s temno čokolado, ki je bogata z minerali in antioksidanti, dobimo eliksir zdravja in sreče. Kot dokaz, da je čokolada še kako dobra in zdrava, če je le taprava.

Njen namen je prikazati, da je mogoče oblikovati in izdelovati oblačila in nakit na način, ki ne izkorišča okolja, naravnih virov in osnovnih človekovih pravic.
Lucie je nadarjena oblikovalka in ustvarjalka znamke LUCI, ki v svojem ateljeju v Mariboru, z ljubeznijo ročno oblikuje, kroji, šiva in pakira. Študirala je oblikovanje in tekstilne materiale na Univerzi v Mariboru, kjer je pridobila poglobljeno znanje o tkaninah in oblačilni tehnologiji ter raziskovala sodobno modo in njene manj privlačne plati. Lucie je svojo strast do trajnostne in brezčasne mode prenesla v svoje delo, kjer se zavzema za minimalističen dizajn, udobno prileganje in uporabo naravnih, visokokakovostnih materialov. Prepričana je, da bi morala biti moda preprosta in udobna, hkrati pa odsevati zavesten življenjski slog, ki ne obremenjuje okolja, ne izkorišča naravnih virov ali krši pravic delavcev.

Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo