Search icon

Najlepši par ‘Svilena’

37,50 

Najlepši par ‘Svilena’ je za mamo, ki ima rada svileno kožo, da bo še bolj zasijala v svoji lepoti.

Darilo so odlično poda v šik žakelj, mat vrečko ali darilno zavijanje – izberi v košarici.

1 × Voščilnice za mamo

15 na zalogi

3,60 

16 na zalogi

8,00 

4 na zalogi

25,90 

4 na zalogi

NA VOLJO: Le na spletu

Oče Florijan je navdih v staroslovanskih običajih iskal. Govoril je o praznovanju najdaljšega dneva v letu, o buhteči naravi In neverjetni moči Kupala, otroka boga ognja in boginje vode.
Na njegov dan se je častilo naravo in njeno neustavljivo moč. Na ta isti dan, naj bi zelišča imela še posebno moč in, kot pravijo, so se takrat ženske gole kopale v vodi, s cvetličnimi venci na glavi. V njegovo čast. Florjan je povzel njegovo vodilo in ustvaril recepturo za naravna mila, ki nastajajo iz rastlin, zraslih na domačem vrtu.

Naravno negovalno kozmetiko si že vrsto let pripravlja sama, s tem se vrača h koreninam, k veščinam naših mam, tet in babic.
Ker v svojih recepturah uporablja samo naravne in najboljše sestavine, si je želela to ponuditi tudi drugim ženskam. Vrnitev k naravi zanjo pomeni tudi to, da je izdelek enostaven za uporabo in okolju prijazen. Premišljena zasnova in sestava embalaže omogoča, da le-ta ne obremenjuje okolja, saj se po uporabi popolnoma reciklira in razgradi ter tako sklene krog z naravo.

Teža: 0.2 kg
Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet : 9 - 19
sob : 9 - 20
ned : 10 - 18

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo